Jo, idag lördag klockan tio så är det dags.
Då ska vi hämta vår nya lilla familjemedlem, jag kan knappt vänta, HA DEN NUUUUUU!
Fast vi ska vara tillsammans i femton år förhoppningsvis, så känns väntan olidlig.

Capella är underverket döpt till, efter en titt på stjärnkartan.

Har inte orkat skriva på ett bra tag nu, så ni fick aldrig veta varför polisen intresserade sig för min bil, eller hur det var med Jesus mamma,men det kommer.
Lite senare!!

Har stuvat om i karen, guldfiskarna tuggade i sig en av Pristellorna, fick till och med ta upp en av dem, och plocka resterna ur halsen på den. Den sista stackaren åkte till skolan, och ska få nytt sällskap nästa vecka, när affären fått in nya. Köpte fem knallröda platy, när jag ändå var inne, det behövs mer färg och fart i matsalskaret. Nu finns det svart -molly-, rött -platy-, gult-guldbarber-, blått -neontetror-, och så guppys.
Ska få en hylla uppsatt för en luftpump, och då blir det en bubbelridå+ att den gamla kvarnen jag fick på köpet av Malinitzi, ska få snurr på sitt "vattenhjul". (Tack Malinitzi)!!

Jag vill att eleverna ska titta till och SE akvariet. Och nu när jag kom dit idag för vattenbyte, så stod det ett litet bord och två stolar alldeles framför rutan.
En unge satt och läste och en satt och tittade, alldeles försjunken, rätt in i akvariet. Jättekul tycker jag.

I guppyburken hemma är det som en norrländsk knottsvärm av yngel sedan tetrorna försvann. Många honor ser ut att färga ut så snyggt. Jätteroligt, särskilt de som blir svarta. Har också fått så många urläckra hanar, många med snakeskin.

Ungkarlarna i köket fick också flytta till skolan och blev rysligt glada över tjugo nya damer. Såg att det redan hade hänt mellan flera stycken, magarna börjar bukta. Behöver inte frukta yngelinvasion här dock, med tetror och barber.

Ancistrusarna jobbar på, det verkar vara nya yngel på gång, Turbo är försvunnen in i sin rot.
Fångade Fingal när den satt i sin båt, och pytsade ner till Gollum, men nu börjar jag bli osäker på könet, det syns ett litet horn ovanför läppen, vet ej om honor kan ha det.
Annars har jag fem hannar och två honor, typiskt.

Nu ska jag sova en stund, och sedan bär det iväg. Ååååååååhhhhh! Gulle......!!!!