akvaariebacillen har inte så kraftigt grepp om mig just nu... har varit så mkt annat så just nu är jag på G att stänga ner två av de tre kar jag har igång... tror att jag kan få ett sug igen senare, diskus har jag börjat längta eter igen men vi får väl se...
Tänker nog dra ner antalet ankor med inför vintern, de är trevliga men jag känner att de var lite väl många ett tag, nu är de bara sex stycken men jag vill nog övervintra ungefär hälften av det. Blev inga dunbollar hos dem igår pga av att hunden fick för sig att han skulle käka äggen (jag var rätt sur när jag kom på honom) men just nu känns det mest skönt för då slipper jag göra mig av med så många. förhoppningsvis finns det en marknad för mina övertaliga honor till hösten.
Kycklingarna har förvandlas från dunbollar till ohängda unghöns. fick hämta dem i grannens trädgård sist de gick lösa så nu har de husarrest tills alla staketglipor är tätade mot frestelserna utanför trädgården...
Menageriet har utökats med två får (skall förhoppningsvis bli minst tre innan vintern så det blir en liten flock) o de verkar vara väldigt trevliga damer. Katterna utökades också helt oplanerat, var inte så snabb med sterilisering som hade behövts o p-piller till katt funkade uppenbarligen uselt här. Har fyra söta små monster som jag skall försöka få hem till (annar sfår jag väl ha lagårdskatter så... men gissa om jag kommer att jaga veterinär som är villig att kastrera tidigt). Dessutom beräknas familjen utökas med ytterligare ett yngel i november.
Lägg husrenovering, jobb och annat till det så förstår ni kanske att jag har blivit en mer sporadisk zoopetbloggare (frånsett att mina blogginlägg knappt handlar om fisk alls längre då)