Hallå???
jag gick frihetsrusig på semester innan jul o vad hände? Två dagar senare däckar jag i förkylning o så gör även resten av familjen. Julafton snorade vi mer än vi ägnade oss åt julmat o sedan gick det saaaaaaaaakta men osäkert mot ett bättre läge. Nyårsafton kändes nästan ok om än lite trött o urlakad o vad händer? Blir man bra? Nä.. blir man bättre? Näh... Andra januari kliar det misstänkt i halsen o snorigheten tilltar o nu sitter man här IGEN. Lomhörd o snorig o för trött för att lägga sig. I morgon är det röd dag o på onsdag skall jag visst pallra mig till jobbet igen, o va där klockan åtta Så dags har man ju knappt hunnit somna?
Jag har ju fått till (o-)vana att ligga o läsa halva natten precis som i min glada ungdom (dvs igår? eller iaf innan jag blev småbarnsförälder)
Näh, fram för FLER röda dagar! Elever o lärare blir så glada av att få lite ledigt o jag blir lika glad jag - speciellt när jag också får vara ledig o inte ens behöver visa mig på en fridfullt öde skola. Nåja, det skall nog gå att ta sig igenom vårterminen med - på nått sätt... o fördelen med vardag är väl att adlibris kanske klan lyckas frakta hit mina beställda böcker om de inte skall vara helglediga hela tiden? laddningen jag beställde till jul är faktiskt utläst nu o "mitt" bibliotek har inte samma förståelse för behovet av oöversatta ameriakanska serier om varulvar o vampyrer.
För övrigt vill jag ha varmare för jag är trött på att behöva ge ankorna enorma mängder mat för att de skall ha en chans att hålla värmen trots värmelampa. dessutom önskar jag mig lite ork så jag kan ställa mig o skölja grus till kökskaret. Bara jag kunde hålla mig frisk skall det rivas upp, bytas sand (eftersom det som ligger i är ett hopplock av sånt som fanns hemma o aldrig var snyggt) o så planteras lite tätare.