Så där ja... nu har jag överlevt två veckor som yrkesarbetande. Tur att det är halvtid tror jag för jag är helt slut när jag går hem. Nu känns det iaf som om den värsta mossan fallit av de små grå o vissa saker börjar så smått bli rutin.
Jag drömmer rätt mkt jobbinspirerat nu så det skall bli skönt när det sätter sig lite mer o allt inte snurrar runt i skallen.
Det var brandövning i veckan o jag hade kunnat få guldmedalj i sittande höjdhopp. Att jag läst före att det skulle bli av hade ju liksom inte fastnat sågonstans där det förberedde mig för tjutande brandlarm. Nu kämpar jag på o ser fram emot bokmässan.
På hemmaplan har jag konstaterat att jag måste hitta en ny pump till 160 L. Fluvalpumpen där är värdelös. Den sätter igen fort som sjutton o jag kan inte få isär pupskrällel på egen hand. fullständigt värdelöst att behöva vänta på att sambon skall komma hem o bryta sig in i eländet för att jag skall kunna rensa den.
har bestämt mig för att göra mig av med 540L karet, vet inte om jag skall sälja det eller bara ställa undan eländet. Vore kanske bättre att sälja om nån vill ha det så att det inte står o blir dåligt.
Ällingarna växer från dag till dag o börjar få fjädrar, har inte blivit fotade på ett tag för jag har ahft fullt upp med att njuta av hur tama de faktiskt är. Jag är matmamma så ser de mig så ruuuuusar de emot mig i hop om lite godis. Jag kan plocka upp dem även om de inte riktigt gillar att bli lyfta. Hoppas innerligt i att jag har fel i min gissning på bara två honor för jag skulle vilja ha kvar hela bunten Småskitarna äter redan mördarsniglar trots att de knappt får plats i näbben på dem!
Nu skall jag ut o röja i lagården så att jag kan bygga ut ankburen.