vi har blivit med pool! lite lagom impulsköpt så där.. Barnet o jag fick stanna en timme extra i storstan eftersom kartongen inte gick in i bilen utan att fälla sätet o sätet kan inte fällas om barnstolen sitter bak o barnstolen kan inte sitta fram för där sitter airbagen Nåja, alla kom hem till slut. När helggästerna anlände var den hopmonterad o vi hade fyllt den.. med två cm vatten ungefär. tre dagar senare är den fylld o det går nästan att simma i den. Jag plaskar runt som en fisk (eller som en vitval enligt elakare tungor) medan barnet sitter på poolstegen, iförd flytväst) o beordrar "dyyyyyyy!" (dyk)
Själv vill hon inte bada - vattnet är ju iiiiiiskallt.... men föräldrarnas underhållsvärde ökar helt klart i vattnet.
Hunden är avundsjuk... o mitt förslag om att rasta oskarsligisten var inte så populärt... då hade vi ju nästan haft vårt eget delfinarium? eller oscarianum då
Det är nått lurt med 160 L karet igen... bara sex av barberna kvar nu? Inga konstiga världen heller Jag som var sugen på scalarer.
Måsen har börjat värpa, två olivgröna små ägg har det blivit... fast hon är inte så noga med var hon värper.... hönshjärnor! Men det är iaf bara Brahmorna som envisas med att sova på marken nu. vissa dagar är jag enägen att sälja dem billigt. fast de ser ju så härliga ut med sina tofsiga fötter så de får skrota runt.
Kajsa har kommit halvvägs i ruvandet. Jag hoppas att holger skött sig så hon inte sliter förgävels...