fast det heter ju inte så, det heter kolmården. Det vet jag ju men jag får det alltid fel enda sedan zoopetträffen där uppe (som jag missade). Kålmord är väl vad mördarsniglar håller på med?
Vi har iaf åkt till sagda ställe igår, samtidigt med halva Sveriges befolkning... i värmebölja så det var ju inte den bästa timingen... men iaf var det rätt trevligt. Det var riktigt häftigt att stå öga mot öga med en tiger
H tyckte de såg hungriga ut så hon backade raskt en halvmeter o ville helst upp - man kan inte lita på att tjocka glasskivor (plast?) verkligen håller dem på rätt sida. Klokt barn man har... vi däremot var inte kloka, iaf inte enligt dottern. Vi gick nämligen in o satte oss på ett ställe med livsfarliga djur som var lösa inne i lokalen o så släckte de ner ljuset... Fattar ni vad tokfarligt det kan bli? De kunde ju uppenbarligen hoppa ur vattnet utan problem o hade tänder... H VET minsan att när oskarsligisten hoppar är den hungrig så några delfiner vill hon inte vara innom räckhåll för...
Jag tjurar mest för att jag aldrig fick se tapirer, undrar just var den gömde sig??? Men på det stora hela så blev det en trevlig utflykt men jag kan lika gärna åka till djurparken i Borås tror jag... Tycker nog bättre om aphuset där till exempel.
Kajsa är fortfarande plikttrogen o ruvar större delen av dygnet.
O jag borde nog inte blogga utan fortsätta mitt städprojekt, här blir släktinvasion till helgen. Då kommer nog sambon fram från källaren ett tag.. det är hans släkt (så tar han inte hand om dem får gästerna väl också vara i källaren då).