jag har ingen semester... eller, nått slags ledighet blir det väl från jobbsökandet i sommar men det är svårt att känna nån riktig skillnad. Hitills har jag bara lyckats ha en veckas betald semester i mitt liv (o kom tillbaka till jobbet o var SÅ trött... fast det visade sig visst bero på lite mer än semestern - det insåg folk iaf sådär nio månader senare) Iaf har jag vanligtvis jobbat som en dåre när alla andra varit lediga så jag är fortfarande förvånad över den relativa frihet som skymtar mellan jobbsökerislaveriet. Känns inte helt motiverande att söka jobb som inte rekryteringen lär börja på förrän efter sveriges semestrerstägning men det är bara att harva på. O naturligtvis kommer jag att gnälla lika mycket över bristen på ledighet som över bristen på jobb när jag är tillbaka i selen igen. Jag tror helt enkelt inte att det är förenligt med den mänskliga naturen att vara nöjd nån längre tid
Annars går allt sin gilla gång, ankan ligger duktigt på sina ägg. Nya frun funderar nog på att lägga sig hon med men jag är en elak djäkel o snor undan äggen så hon inte får till en riktig oemotståndlig hög. Vill helst inte ha två ruvande ankor samtidigt så att den ena går av för att ta hand om den andras ägg/ungar. Tuppen börjar blli riktigt bra på att gala o är lite förbryllad över nya tankar om att hönorna plötsligt verkar spännande på ett nytt sätt... hönsen är inte lika intresserade av den saken Skall bli kul att se om de börjar värpas i hönshuset innan höstmörkret är här.
Sambon har jag inte sett till så mycket det senaste, han har nått arbetslägerprojekt på G i källaren (som vanligt är semester=arbetsläger för husägare) och jag har insett mina begränsningar o håller mig undan om jag inte blir beordrad - tror att det går fortare om jag inte är ivägen eller barnet hjälper till (vi är ungefär lika användbara medhjälpare i det läget än så länge). Han kom ut i dagsljuset för en gemensam tripp till IKEA för att dra upp planerna inför kommande projekt. Det stora möbelvaruhuset gör mig alltid grinig o utpumpad men nu tror jag iaf att vi har någorlunda gemensamma visioner om vad som väntar. Badrum, kök... Man renoverar lite här o lite där o när man mot förmodan blir klar är det dags att börja om (eller vad säger du Ssund? )
Är sugen på nån förändring i akvarierna men kan inte bestämma mig för något alls just nu... velpotta!