Det skall tydligen bli svalare nästa vecka? Ser faktiskt fram emot det eftersom den här värmen börjar knäcka mig. Har ont i skinnet fast jag försökt hålla mig undan från solen och vansinnigt ont i huvudet så fort jag glömt bort att bälga i mig vatten/saft. Insåg igår att jag inte skulle palla att åka iväg på zoopetvästträffen. Försökte inbilla mig in i det sista att jag nog skulle bli piggare men inte sjutton blev jag det... *morr* Tjurade i soffhörnet i en svettig liten (nåja) hög resten av kvällen med avbrott för att släpa mig ut o natta ankorna - som redan traskat in i sin rastbur o stod där o väntade på kvällsmaten så de hade ett skäl att gå in - och kycklingarna.
Idag blåser det rejält. Hade sovrumsfönstert öppet för vädring o hörde ett rejält brak... o så ett till. Visade sig att dörren blåst igen SAMT att spegeln blåst ner från väggen! . som tur var hade den klarat sig så vi slapp sju års olycka på grund av blåsten...
För min del får det gärna bli svalare ett tag så att hjärnan hämtar sig från denna ständiga kokning och så vill jag ha n ågra rejäla regnskurar så man slipper springa o vattna (där har man det bra med två egna brunnar så man kan vattna om man vill)