I snart en vecka har jag måt skit o med knappt nöd kravlat mig ur soffan... jag har varit i det skicket att jag tror att jag uträttat något när jag suttit vid datorn en timme - Jo för då har jag ju suttit upp... På nått sätt har vi ändå lyckats hålla lilltrollet på gott humör större delen men mycket mer har det inte uträttats. nu känner jag iaf hur nån slags energi börjar spira så smått... Kan ju behövas!
Har femtielva tomater att sätta till exempel. Beställde tre sorter och hittade sedan en oöppnad fröpåse med fem andra sorter i Kan ju säga att jag inte kommer att sätta alla frön för dö finns risken att vi drunknar i tomater. Här skall byggas nått växthusaktigt med är det tänkt.
Köpte doftpelargoner på blomsterlandet förra måndagen (innan förkylningen slog klorna i mig) och idag kom ett paket med sticklingar från odlas ebjudande... Känner mig rätt duktig som motstod nästan alla frestelser o bara köpte en sort. Dessutom ett paket med två hoyasticklingar i brevlådan idag, rätt trevligt att komma hem till. odlingstarmen börjar suga på allvar minsan så när fröerna är satta får man väl ta stora genomgången av krukväxterna... Det är segt men blir fint när det är fixat.
Ankorna har fått ett bad och är toknöjda o rätt blöta emellanåt, de skall flytta ner till ett hörn i lagården o jag hoppas hitta nån mer fru till Holger. När de flyttar blir det plats för äldsta kycklingkullen att flytta ut i hönshuset med värmelampa och så får småskitarna bo i källaren ett par veckor till så de blir stora nog att konkurera om käket med de fyras gäng..
Sysselsatt är man iaf! Men vi behövde bara byta däck på en bil, det är fördelen med att jag krockade min... fast jag tycker nog inte att det uppvägde nackdelarna...