Kände att jag behövde lite semester (även om arbetslösa inte har rätt till ett liv så tänker jag nog likt förbaskat bevara lite mänsklig värdighet)så jag packade lite nödvändigheter i bilen, lastade in hunden och hämtade barnet på dagis sedan rymde vi till min mormor på orust och stannade över natten. märkligt hur rogivande det kan vara att sitta och kasta musselskal i vattnet ivrigt arbetsledd av en tvärhand hög men bestämd chef?
Idag återvände vi till verkligheten igen, främst representerad av årsbeskedet från CSN och ett dödsfall i 160 liters. En regnbåge saknades och återfanns i blekt men tämligen orört skick bland växerna, misstänker att jag måste avliva en av de kvarvarande för den ser misstänkt blek ut och uppför sig lite annorlunda. Det är nu jag skulle haft ett litet karantänskar... fast jag törs ju inte för då skulle det bara flytta in räkor i det när jag tittade åt andra hållet...
Hönsplanerna snurrar runt på högvarv i skallen. Här om dagen drömde jag att jag beställt ägg och fåt hem dem men de var stora som gåsägg och jag undrade hur jag skule bära mig åt nu eftersom de aldrig skulle få plats i kläckaren allihop.. och på Sonjas isbild såg jag en gapande höna.. inte alls fast i hönsträsket?