Haj höpp

I morse var jag till KS i Solna och lämnade mina torsdagsprover. Ja det är ju måndagar och torsdagar som jag lämnar prover, sen på fredagar är det läkarbesök. Nu har de ju ordnat så att då jag bara ska lämna prover så behöver jag inte åka hela vägen till Huddinge, utan kan lämna på KS i Solna, vilket betyder att det bara är en 1/3 av vägen mot att åka till Huddinge för 4 st provrör. Och då går ju halva förmiddagen. Men i morgon blir det hela vägen dit för läkarbesöket. Och nu ska jag få en tid för att ta bort den där CDK:n vid halsen också. Himlars vad skönt det ska bli då, sånt strul och pul varje gång jag ska duscha ju. Inplastning, tejpning och sen är man helt slut.
Men det går framåt. Idag tog vi en lite längre promenad då vi gick till Centrum, sånt fint väder ute ju. vilket jag knappast trodde att det skulle bli, för i morse var det mjölkdimma ute och frost !! Första frosten för denna höst vad jag vet här.
På vägen hem sen så hade det hänt en otäck olycka i södergående körfält in mot stan, vid avfarten mot Arninge. Det var tydligen 3 bilar som hade smällt och den sista av dem brann. Bilbränder är väldans otäcka, hoppas att de som satt i bilen klarade sig.
De ringde nu på eftermiddagen från Transplantationskliniken, hade fått mina provsvar, och jag ska sänka en av medicinerna som jag tar med ett halvt milligram.
Så länge de ringer och säger så är det okej, värre om de ringer och säger att värdena inte är bra ju. Man har alltid en liten nervös känsla i bakhuvudet så här under den första tiden.
Pappa tog upp båten igår, nu är det verkligen höst.