Himlars, för ett tag sen var det över 3 månader innan vi ska in på Huddinge, nu är det bara en vecka kvar inna cirkusen börjar !!
Nästa vecka ska jag göra ett ultraljud på hjärtat, sen veckan efter det blir det Huddinge 2 dagar på raken. Den 3je ska vi dit tillsammans och träffa Narkosteamet, sen dagen efter den 4e ska jag dit för att få den föste medicinen ( via dropp ) för behandlingen av de antikroppar jag har i kroppen efter första transplantationen, och det att vi inte har samma blodgrupp. Då detta tar hela förmiddagen så kommer jag även att få göra dialysen där på eftermiddagen, för annars skulel jag inte vara tillbaks till Danderyd förrens vid 3-tiden ju. Sen är det två en och en halv vecka innan jag ska påbörja själva plasmaferes-behandlingen. Då man så att säga "tvättar" rent mitt blod från antikropparna. Vill ju vara i så bra form som möjligt inför detta, men just nu går det inte så himla bra för mig att träna på gym. En elak inflammation i högerhanden sätter stopp för det mesta. Skulle fylla på luft i mitt bakdäck på cykeln för 3 veckor sen, och hatten på ventilgummit satt lite hårt, och då jag vred till med fingrarna för att få loss denna, så var det någe som sket sig i pekfingerleden tydligen. Ovansidan på handen ser ut som man stoppat in skalet av en halv tennisboll under huden. Röntgade handen tidigare i veckan för att kolla så att det inte var någon skelettskada, för det har ju vart svullet ett ganska så bra tag nu ju, men det var det inte. Så det är en ren och skär inflammation från leden som satt sig rejält.
Och jag är ju högerhänt, vilket inte gör det hela lättare. Vad jag än gör så blir det per automatik med högerhanden, så det får aldrig vila. Satte en binda på idag, vilket reducerade användandet av högerhanden ganska så effektivt.
Pappa kom hit och hjälpte mig med monterandet av bakgrunden i nya karet. Blev lite besviken, för delarna till bakstycket var inte infasade med varandra, utan alla delarna var likadana, vilket gjorde att det inte var anpassat speciellt bra då man skulle foga ihop dem. Hur vi än försökte ( innan själva silikonandet började ) så blev det en väl synlig skarv. Så dessa ( 2 st ) får jag nu täcka med en trädrot på någe sätt. Det kommer att lösa sig, men de borde nog tänka till lite mer vid tillverkandet av dessa plattor.
Annars hade det tagit över 2 dagar för pappa att sitta och tunna ut överfasningsbiten på varje skiva, för med min hand kan jag inte själv hantera rakbladskniven.
Och han har inte riktigt den tiden att avsätta just nu, då han målar om sitt hus hemma. Tok-fn kommer hem från sin Gotlandsresa imorgon, egentligen är han tillbaks till fastlandet redan idag, men han har en polare i Nynäshamn som han hälsar på ikväll och har lite kuckelimuck med. Dvs, grilla gott, dricka öl och spisa en massa musik.
Sen på lördag blir det bussutflykt med koloniföreningen, till Enköping.
Brukar vara väldigt trevligt dessa utflykter, förra året bar det av till Wiij Trädgårdar i Ockelbo.
Ute är det stentorrt, det skulle nog behöva regna i över en vecka dygnet runt för att det ska bli grönt ute igen. Gräsmattorna är alldeles nervissnade och gula, det knastrar under fötter liksom. Får vattna en hel del i växthuset på kolle, och låta vattenspridaren gå över grönsakslandet. Upptäckte sist att de där äckliga brunslemmingarna till mördarsniglat gräver ner sig i jorden i grönsakslandet för att klara av torkan. Då det hade blivit lagom fuktigt av vattnandet, så började poppa upp likt ovälkomna giftsvampar ur jorden. Gick varv efter varv och knipsade, hittade nya hela tiden. Evighetsjobb alltså. Och de är ju bara så vidriga !!! Nu ska jag göra någe lätt till kvällsmål, det kurrar lite i magen och det har blivit temperatur nog så att jag kan äta. Har vart rena rama bakugnen idag, åskkänsla, men det vart inget. Hoppas att det kan komma en skur till inatt, som det gjorde i går natt.
Ha det gött i sommaren och simma lugnt.