Igår så monterade Tokf-n ihop bänken till mitt nya Juwel Vision 450 liter. Efter att ha satt en av dörrarna upp och ner, så vart det hela rätt till slut och det ser ut att bli kanonbra. Nu ska ju bara själva akvariet lyftas på plats också, och det får vi ta in bärhjälp för. Just nu står det på an annan bänk.
Kollade först på sådana där BtN-slimline bakgrunder att montera in i akvariet, men sen så hittade jag ju att Juwel har sina egna måttanpassade bakgrunder, ja jag vet, kostar en slant dyrare men det kan det vara värt för att det ska bli riktigt snyggt ju.
Grus och så har jag ju, står i en stor balja brevid TV:n på vardagsrumsgolvet, till Herr Olivers stora förtrytsamhet. "Jag har ju en låda inne på toaletten, vad ska jag med den här till ??" Så för att den lilla herrn inte skulle hitta på en massa dumheter i denna balja så har den även belamrats med diverse hinkar, handdukar och lite annat.
Han har vart ute en stund, men det är på tok för varmt för han att vara ute, så vi tog in han och nu ligger han på sängen i sovrummet och slumrar. Han blir lite yr i värmen.
Jo ja just det, om det är någon som har ett bra tips om hur man kan bli av med Klematislarver på bästa möjliga sätt så tar jag tacksamt emot råd om detta.
De äter upp mina Klematis för mig här ute ju, nedrans gröna larvjävl....