Tjohooo

Nu är jag av med 250 literskaret. Ändrade i annonsen, och sålde nu bara karet, utan någonting till, förutom den lösa bakgrunden som jag skaffade en gång i tiden med aldrig tagit mig tid nog att montera in i karet. Fick svar direkt, och de ska komma till helgen och hämta det. Så idag, nu då det ändå är skitväder ute ( igen !! ) så blir det att tömma det karet, och göra i ordning det. Tokf-n tycker inte vi ska ropa hej förrens de verkligen kommit och hämta det, men då människan hade skickat ett sms igår, som jag såklart missade, och hade velat hämta det då, så tror jag nog att de verkligen kommer.
Så skönt, nu börjar det att hända saker.
Vi ska kolla på snygga möbelkar, sen så ska ju 480 liters tömmas, det ska jag sedan ge till en vän som vill ha ett större kar , men inte är världens rikaste person.
Så nu är det rotation i tjolabongen så att säga.

Uppdatering: Nu är det borta mitt trogna 250 liters. Hon som ville köpa det kom och hämtade det. Ser lite tomt ut där det har stått, men ändå skönt att jag fick det sålt. Hoppas det går bra för dem med det. De hade visst ett 100 liters innan men var nu sugna på ett större. Skickade även med en växt, har ju till övers så det räcker. Nu blir det storspan efter ett snyggt möbelkar.
Sen så ska ju det stora tömmas.....