För närvarande är den så kallade "drömvinsten" på Lotto 224 millioner kronor.
En ganska så ofattbar summa för den vanliga dödliga så att säga ju.
Hur skulle du reagera om de ringde imorgon och meddelade att just du var den enda vinnaren av dessa 224 millinoer kronor. Hur skulle du reagera tror du ?? Och vad skulle du göra med alla dessa pengar??
För mig är detta en ofattbar summa pengar, skulle nog inte fatta hur mycket det är om man inte la ihop dessa i en verklig hög framför mig att beskåda.[:-10
Hur jag skulle reagera, tja...vi har just haft en smärre diskussion här hemma om det hela. Just att det är en sådan ofattbar summa så vet man nog inte riktigt hur man skulle reagera. Jo med total ofattbarhet...är det verkligen sant ??
224 millioner ?? Näe nu kom väl ändå 1:a april lite väl tidigt i år ??
Vad jag vet med mig själv är dock att jag inte skulle gå ut offentligt med det hela, fast hur i hela friden får tidningarna reda på det ?? Man läser ju direkt om vart sådana där enorma vinster hamnar och vad det är för person som vunnit.
Så vill inte jag ha det. Jag vill vara totalt anonym.
Mycket skulle jag skänka till välgörenhet, BRIS, WWF Cancerforskning osv. Väldigt mycket av det hela faktiskt. För jag behöver inte så ofattbart mycket pengar.
Visst lockelser, men...jag är nog lite för jordnära för det. Lyx i all ära men alla de konstiga typer som medföljer denna värld av ofattbar lyx. Nej tack. Jag skulle få spunkanfall innom en vecka.
Skulle se till att fixa ett rejält sparkapital till de minsta och kommande generation inom släkten. Inte att röra förrens de fyllt 25.
En del skulle jag behålla själv såklart. alla vill ju ha den ekonomiska situationen att man inte behöver vända 3 ggr på korvörena för att få det att räcka till varje månad.
Sen så...vi tycker ju om att resa men gillar ju inte att bo på "All included"-ställen, så då är det bättre att ha en bra reskassa och kunna göra roliga saker för, utan att ha "fan nu måste vi leva på makaroner och ketchup resten av året"-samvete.
Jag behöver inget eget flygplan, ingen lyxbil, eller någon villa i Djursholm.
Fast man vet ju aldrig, med så mycket pengar så kanske det automatiskt medföljer "där tappade hon kontrollen helt" ???
Hur tror ni att ni skulle reagera. Seriöst alltså.
Inte brudar,sprit och spel. Inte 5 lyxjakter och ett slott i Dubai.
Utan lite mera seriöst. Och vad skulle ni göra ?? Bara kul att tänka lite i sin vildaste fantasi.
Det kan ju faktiskt hända.
Och seriöst så skulle jag föredra att de delade upp dessa 224 millioner kronor på 24 st 10 milliniers kronors vinster. 10 millinoer är nog mera vettigt för en vanlig dödlig att hantera utan att bli totalt knäpp på kuppen.