Behöver nog klippa mig. Håret ser ut som någe som inte går att beskriva just nu. Torrt som fnöske är det i alla fall och statiskt. Bara jag tänker på att byta tröja eller så så lägger det sig per automatik längs med skallen på mig á la slickad hjälm-frilla.
Jag skulle nog verkligen behöva att klippa till det. Frågan är ju bara om jag ska behålla det långa eller korta ner det rejält ?? Ny färg ska i det sen i vilket fall som helst. Någon mörkare röd nyans, djupt kopparfärgat typ.
Har faktiskt haft ärgad-kopparfärgat hår en gång i tiden, helt ofrivilligt. Det var grönt, klart synligt grönt. Så alla barn jag träffade på trodde att jag var den där programledaren för ett barn-program som gick på TÄVEN då, och som tydligen hade grönt hår. De trodde mig inte då jag sa nej, för jag hade ingen aning om vad det ens var för program eller hur den där programledaren såg ut.
Den ärgade färgen kom från de nya vatten-ledningarna som var kopparrör visade det sig, och det var mjukt vatten, och denna kombination satte sig direkt i mitt hår tydligen, varje gång jag duschade och tvättade håret. Till och med då jag snaggade det hela så syntes den gröna färgen.
Är det det som kallas för ofrivillig punkare ????
Livet går som det ska, en lång väntan alltså.
Trögt med akvarieförsäljningen, inte ett enda napp på annonsen om mitt 250 liters. Fasen, det är ju nu som folk ska få kli i fingrarna och börja renovera hysteriskt hemma. Och i varje normal hus/lägenhets renovering så står det väl ett akvarium som ball inredningsdetalj, överst på listan ???
Måste nog maila det där Äntligen Hemma gänget och påpeka detta, lyft fram fler akvarier !!!!!!
Även i det nya programmet Fuskbyggarna så kan de hålla fram akvarier som någe oläckbart bland alla de vanliga fusk-byggs-vattenskadorna.
Oups, nu måste jag byta om, pappa kommer snart och det ska bli dags för dagens långpromenad.

Ha en fortsatt skön dag.