Uj vad tiden går. Tänker att "imorgon ska jag skriva lite här" osså trillar det bort en vecka eller två efter det.
Men nu så ska jag ta mig en stund att uppdatera lite.
Har satt ut mitt 250 l på Blocket, några som mailade men det har inte blivit något. Tycker att folk har dålig "nettiket" ju. De mailar och begär bilder och mer uppgifter, jag skickar det som begärs och sen...hör man inte en bokstav till efter det. Inte ens ett "Tack, men det var inte riktigt som jag tänk mig."
Får väl sätta ut en ny annons, det blir nog lite mer fart på marknaden nu då våren kommer så sakterliga och folk får kli i fingrarna med att starta diverse nya projekt.

Sen så, Tokf-n och jag gkorde ett sk HLA-test, dvs ett korstest mellan våra blod och det vart godkännt !! Så nu fortsätter hans utredning om det att han kan eventuellt donera en av sina njurar till mig.
Allt tar ju bara sådan tiiiid !! Man kan bli tokig för mindre.
Jag pratade med min läkare och fick ordinerat vattengymnastik, och det var helt underbart.
Bara det att nu kan jag inte fortsätta med det.
Min fistel i vänsterarmen, som de sticker i för dialysen har växt sig för stor. Den har helt enkelt fungerat för bra, så de vart rädda för att den skulle komma att kunna spricka. Och se det vore ju inte alls bra.
Så i måndags fick jag en CDK inopererad uppe på höger sida, strax nedanför axeln vid halsen.
Och det är pga den som jag inte kan ha vattengymnastik mer. Infektionsrisk ju.
Och jag tycker inte alls om detta. Känner mig otroligt handikappad helt enkelt.
Dels för att jag inte tycker om att ha saker inopererade i mig som är en direkt infart i kroppen. Den är fruktansvärt obekväm, och bara det att duscha hemma är ett krångel !!! Kan inte ha vad som helst på mig under dialysen, utan är nu bara hänvisad till att ha skjortor och andra uppknäppbara tröjor.
Det är bök att bara ligga ner då man ska sova, får ju inte ligga så att det blir tryck på den. Speciellt nu under läkningstiden efter ingreppet. Det enda positiva med det är ju att man slipper allt stickande i armen med de grova dialysnålarna och de långa avsluten efter dialysen. Nu kopplar man slangarna direkt till CDK:n och efter dialysen kopplar man bort dem.
Är bara så innerligt trött på hela den här skiten, vill bara bli frisk igen så fort som möjligt och kunna börja leva ett normalt liv igen. Trött på att räkna kronorna för att få det att räcka och slippa få panikångest så fort det kommer en räkning som är några hundralappar dyrare än vad som är beräknat. Tokf-n sliter och jobbar och ställer upp till 100 %. Han är helt underbar helt enkelt.
Och han ligger i hårdträning, ska ju gå ner några kilo inför en ev operation. Så hej och hå, varje dag kliver han av bussen några kilometer tidigare och går resten av biten hem. Sen så har han att gymnastikprogram som han kör här hemma. Jag köpte sådana där träningsgummiband att ersätta lite av vattengympan med, och dessa använder han flitigt. Och mitt gamla hopprep som jag lyckades rota fram långt inne ur förrådet.
Herr Oliver tycker dock inte alls om detta hopprepande som husse håller på med. Så fort han tar fram hopprepet försvinner Herr Oliver in under sängen i sovrummet.
Nu ligger han och vaktar vid ytterdörren. Han rusar dit så fort posten kommer, sen ligger han kvar en stund och vaktar, om det skulle ha mod nog att komma någe mer instickandes genom det där brevinkastet.
Han älskar solen som nu börjat att värma riktigt ordentligt, på insidan av köksfönstret. Och blir surt förvånad då snön är så himla kall att sätta tassarna i då vi lyfter ut han efter allt tjatjamande.
Han fyller 10 år i år, det lilla skrället.
Ha det så gott allehopa och gå inte vilse bland snödrivorna. Snart är de ett minne blött !!