Igår var jag på Spångas auktion i Sundbybergs skola. Fanns lite skojsigheter av intresse, och hem komm jag med några Mosaiksguramis samt lite växter. De Killis som jag ropade på, ropade en annan över mig.
Sen så fanns det några påsar med Rosentetror också, men de orkade jag inte stanna kvar för.
Upptäckt att folk inte kan sköta sig ens på en vanlig akvariefiskauktion och detta är skitjobbigt ärligt talat.
Då själva auktionen började så fortsatte folk att tala i nästan vanlig samtalston om allt mellan himmel och jord. Då man hyssjade till dem att vara lite tystare fick man blickar som kunde dödat !!
Sen så är det tydligen helt okej för en hel del att under utropningarna, gå fram till borden med de poster som ska ropas ut, och kolla. Vilket i sin tur gjorde det jobbigt för de som skulle springa ut med det som hade ropats in.
Detta gjorde att det var väldigt rörigt och jobbigt. Synd att utroparna inte sa till på skarpen. Varför kan många idag inte uppföra sig normalt ??
Behöver man prata med någon om något, sågår det väl bra att gå ut en liten stund och inte störa andra ?? Sen så finns det ju pauser att gå omkring och kolla på alla utropsposter på. Sitt still under själva auktionen tack. Är det för mycket begärt idag ??

Imorgon ska jag hela vägen ut till Huddinge Sjukhus för att göra det där FibbroScannern av min lever för att kolla hur mycket som Hepatiten har påverkat den. Så det blir mycket kommulanåkande, men nu då Roslagsbanan börjar gå normalt igen så kommer det att gå bra.
Upptäckte idag efter dialysen att Roslagsbanan börjat gå normalt, hela vägen in till Östra station igen. Och från Östra station såklart.
Då jag kom till Mörby station så rullade det precis in ett Åkersbergatåg, och då jag precis besegrat trapporna upp till plattformen, så var jag tvungen att stanna för några sekunder för att återfå någorlunda normal andhämtning, så han de stänga dörrarna och börja rulla. Men men klockan var väl inte redan 12.22 ?? Efter en snabb koll så visade sig den vara 12.10. Jag fattade nada, förrens jag kollade på tidtabellen. Det var det som hade avgått kl 12.02 från Östra. Nästa skulle gå kl 12.28. Så nu måste jag ställa om hela tidtabellen i skallen igen för att få det att funka.
Jag har en väldans massa ancistrusbebbar i 250 liters karet. Det satt en massa små svarta minimalisar på rutan igår då jag gjorde vattenbyte innan de nya fiskarna fick introduceras. En väldans massa små minimalisar. Tokf-n räknade till minst 20 st.
Jag får nog ha en egen malauktion sen, med sittvång och tystandsplikt under utropningarna.