Hubba.

Idag har jag knaprat Citodon likt en utsvulten hamster. Värken i kroppen är grym.
Höger handled, lite svullen och värk, höger axel, värk i hela ledsystemet där, höger lårmuskel...aj aj aj. Vänster fotledsankel.....daaaaaah !!
Resten av kroppen känns mest som om den vore överkörd av nån skenande bulldoozer.
Sån här riktigt elak värk har jag inte haft på vääääldans länge, och kunde lika gärna vart utan den. Blir liksom lite låg i humöret av det hela.
Sen så skulle vi fått våra nya köksluckor, bänkaskivor samt golvsocklar levererade och monterade idag, men så vart det inte alls det.
Snickaren/ montören fick styra kosan till sjukhusakuten under tidig morgontimme istället, så där fick jag för att ha vart duktig att ställa väckarklockan för att gå upp i tid för att hinna plocka undan det sista, innan han skulle komma.
Förhoppningsvis blir det på tisdag istället i nästa vecka.
För att muntra upp mig själv, så rotade jag fram pappret med kallelsen till läkarbesöket på KS, den 29e kom jag ihåg att det var men inte hur dags.
Och räknade sedan ut hur många dagar det är kvar....13 dagar. Stöööön.
13 hela dagar tills det att jag tar sista tabletten på min Hep C-behandling.
Efter det så kommer i allafall muskelvärken att försvinna.
Pratade med en dietist igår på dialysen, ska ju påbörja min transplantationsutredning nu då jag är klar med Hep C-behandlingen, så min PAS-sköterska gick igenom lite igår vilka prover och tester och så så läkaren måste skicka remiss på för det hela, och vilka provsvar som redan finns. Och iochmed detta så räknade de ut mitt BMI, har ju gått ner en hel del i vikt, dels pga av dialysen i sig och dels pga av Hep C-behandlingen, och BMI:et får inte vara för lågt inför en kommande ny transplantation ju. Nedre gränsen ligger på 17, och jag tenderar att gå under det.
Så jag fick bla ett proteinpulver att testa.
De där näringsdryckerna som de brukar ordinera, funkar inte med mig. Jag får helt enkelt inte i mig dem.
Så nu ska jag försöka få i mig detta proteinpulver istället, det har en lätt smak av vanilj så man kan ju inte röra ut det med vad som helst. Mitt första test med det hela vart med Keso och krossad ananas. Efter bara första tuggan insåg jag att det kommer att bli en kamp att få i sig dagsdosen. Bläääääää.
Har tydligen en naturlig avstötning mot allt vad sånt där konstgjort kosttillskott heter.
Det kan bli lite lättare i alla fall att gå upp lite i vikt, nu då Hep C-behandlingen tar slut, och blodvärdet kan stiga. Det är en tuff behandling för kroppen att gå igenom, så det tar en hel del på de få resurser som jag har, nu kan kroppen få återhämta sig.
Dagen började med strålande , sen så molnade det på lite, då jag gick för att handla, så var det små små vita flingor som flög omkring i luften, men solen sken mest. När jag hade vart på Apoteket och sedan handlat det som jag skulle, så var det knallvitt ute. Det vräkte ner snö !!
Tokf-n hade kommit hem tidigare från jobbet, och jobbade resten av dagen hemifrån, så jag hade köpt en blåbärspaj att stoppa i ugnen så vi kunde fika. Det smakade smask.
Oliver har vart tassistent åt Tokf-n då han satt och knappade på sin arbetsdator i soffan.
Då han uppenbarligen tyckte att husse ägnade för mycket tid åt den där apparaten istället för åt sin Oliver , så tryckte han helt sonika upp sin lilla svarta nos i ansiktet på husse.
"Hallå !!!!!!!!"