Jahaps, nu har det hänt, Tokf-n är totalt insnöad !! På TV-serien Victoria Marsch !! Han spelar in vartenda avsnitt, så alla de avsnitt som gick under dagen igår medans han var på jobbet ( och våndades ) satte han sig och kollade på så fort han kommit hem.
TV-soffan är totalockuperad , det går inte att närma sig den med ens en tanke på försök till att byta kanal till någe annat. Nopes, det går inte, om man inte vill bli ihjälsuckad, bortstönad, övermummlad, och allmännt utstirrad av hjälplöst ledsna valpögon.
Det är ju inte bara ett avsnitt de visar per dag heller, utan flera, så han sätter det på inspelning. Men han glömde att berätta detta för mig, så jag gick och funderade på varför i hela friden den där apparaten stod på, och skulle precis till att stänga av den, så han kom, "Neeeeeeeeeeeeej, den står på inspelning !!"
Jahaps, tack för att jag får veta ju. *suck*
Ska jag börja bli orolig för han ?? Han har normal ögonform än så länge, , men soffan har börjat att anta en viss Tokf-ns-aktig form. Går det att bota tror ni ??
Vädret lockar inte direkt att gå ut i idag, grått och det blåser, men jag ska iväg. Dels till Pillerbolaget, och dels en sväng till Zoo-butiken. Sen ska jag ägna mig åt att byta vatten och göra rent i 250 liters.
Får pälsa på mig ordentligt, varm mössa, tjocka dunjackan, och en rejäl halsduk. Och sen mina supervarma sidenlångkalsonger under byxorna, så torde det finnas en rimlig chans att jag faktiskt kan klara mig utan att frysa halvt ihjäl.