Hoppla. Nu hade det frusit på på marken, kände vi då vi knallade mot den Indiska Restaurangen för att äta middag. Hade pappa med oss också, och han gick lika stelbent han som vi andra, för att hålla balansen och inte halka hoppsan.
God kryddad indisk mat värmde gott sen, ialla fall för Tokf-n och pappa. De åt Lamm Karai.
Jag kan ju inte äta någe som innehåller chili, så för min del vart det Kyckling Korma.
En av kyparna var tillbaks nu, han har vart borta 3 månader och vart hemma i Kashmir där han härstammar ifrån. Det var kul att höra han berätta om hur det hade varit, i början av resan hade han en grupp med sig, som han ordnat med resan för, för att kunna visa dem Kashmir på sitt sätt. Fast först var de 2 dagar i Dehli. Han ska anordna en liknande resa nästa år och har gett sig den på att Tokf-n och jag ska följa med då. Man bor på de där speciella husbåtshotellen som finns där på sjöarna Dal och Nagin. Kolla gärna på Google, där finns det en hel del bilder upplagda på Google Earth.
Får väl se hur bra det har gått för mig, sen efter nyår, med eventuell transplantation och så, men det skulle vara kul att få åka dit och se det hela. Micheal Palin hade ju ett reseprogram där han bland annat gjorde ett reportage just om de här husbåtshotellen. En del av dem ägs av en speciell engelsman, och han har haft de mest berömda gäster som tänkas kan från hela världen. Musikstjärnor , kungligheter med flera.
Fast jag ska ju helst vänta ett år eller två efter själva transplantationen innan jag kan bege mig säkert på en sådan lång resa ju. Dels med tanke på de sjukdomar och så som finns där, och alla vaccin som man måste ta.
När vi gick hem, mer än proppmätta, så var det ännu glattare ute på marken. Så vi liknade väl 3 st stelopererade giraffer som stapplade hemåt !!
Imorgon blir det att åka kommunalt till dialysen, Tokf-n vill ju inte köra med de dåliga sommardäcken som vi har på bilen, och att det är frusna vägbanor. Det blir att införskaffa nya däck tills nästa sommar. Måste ringa vår lilla verkstadskille också och boka tid hos han snabbast möjligt nu under veckan, så att han kan lägga på vinterdäcken på bilen.
Sen åker ju Tokf-n till Dubai för en vecka på fredag. Till sol och värme, och garanterat frostfria vägar !!