Idag har det vart riktigt juste väder ute.
Oliver var ute en lång stund på förmiddagen, satt på bänken här ute med nosen rakt vänd mot solen , blundandes och bara njöt. Sen skuttade han omkring och jagade en av säsongens sista gräshoppor. Vet inte om han fick tag på den eller ej, men han såg väldans belåten ut då han kom intassandes en stund senare.
Vi hade tänkt att åka till kolle idag och plocka upp den sista potatisen och så, men då jag hade sån värk i lederna vart det att ta smärtstillande och de blir jag trött av. Så jag gick och la mig att vila för en stund. Somnade på 2 röda.
Så då kom Tokf-n och la sig han med och somnade. Han var lite tröttare än vad jag var så han sov i några timmar, medans jag vaknade efter en.
Det fick bli att plocka lite här hemma istället. Vika tvätt och andra "spännande" saker.
Nu har det klarnat upp helt ute, fast det har börjat att blåsa. Pappa har nog en rejäl fart hem, om han inte redan kommit hem efter sin seglats nu under helgen.
Det vart den sista turen med båten för den här säsongen. Den ska upp på land för vinterförvaring nu om 2 ½ vecka.
Om 2 veckor ska jag med en kompis på något som heter "Konst i Roslagen". Det ska bli kul.
Kan inte speciellt mycket om konst, det kan jag erkänna rakt av. Så jag kan varken namn på de konstnärer , eller vad det är som de gör. Men det blir en kul dagsutflykt, hittar säkert något som jag kommer att tycka om, och vi har alltid himla trevligt tillsammans.