Idag har det vart gråmulen måndag. Det var inte mer än 5 grader imorse.
Så det vart att dra tjocka täcket över sig under dialysen idag. Fick lite svårt att sova dock,
Ibland är det en äldre sköterska där, och hon har en sån där verkligt genomträngande röst.
Försökte lyssna på Ipoden, men det funkade inte det heller. Sen så envisas människan med att prata konstant. Just då man ligger fast i 3 timmar, utan möjlighet att gå undan, så blir det väldigt enerverande liksom.
Det är ju bara så, alla hakar vi upp oss på olika saker bland våra medmänniskor, går liksom inte att rå för.
Sen kom pappa och hämtade. Kollade ett fästinbett som han fick på magen för en vecka sen. Han hade vart ute i skogen och plockat svamp, och kollade sig då han kom hem, men likt förbaskat så 2 dagar senare satt den där.
Det var ingen röd ring runt det, men lite rött allra närmast. Han sa att det hade kliat lite.
Får kolla om några dagar igen. Har det blivit rödare då får han ta kontakt med en läkare.
Appråpå läkare så läste jag att det beslutats att helikopterläkarna ska tas bort. Har politikerna tappat allt vett och sans ??
Då kan de lika gärna lägge ner hela helikopterverksamheten. Då sparar de ännu mera pengar ju, så de kan köpa nya fina stolar och möbler till sina politikerkontor.
Ikväll vart det bara en snabb middag, gjorde ju lammrostbiff i lördags, och det kött som vart kvar skar jag nu ner i lite ostsås, och pasta till det.
Oliver tyckte dock att jag kunde ha skippat ostsåsen och skurit ner det direkt i hans matskål istället. Den frysta kokta kycklingen som har legat däri hela dagen duger ju inte åt herrn. Det får visst bli igelkottsmat istället. Vi har nog StorStockholms mest välgödda igelkott här i området.
Det som inte herr Oliver äter upp hamnar nämligen i kottes matskål, som står inkilad under bänken på vår uteplats. Sen har kotte skydd av buskage hela vägen fram till serveringen, så han kan nog hitta en och annan aptitretare på vägen så att säga.
På Paraolympics har det skördats fler medaljer av olika de slag. En eloge till DN som gjort ett bildspel av Paraolympics och länkat låten "We are the Champions" till det. Om ni kan så gå in och kolla på det. 2 st nya guldmedaljer, ett världsrekord på 400 m i simning, ett brons och 2 st silvermedaljer. Helt otroligt. Där råder minsann ingen medaljtorka !!
På Svt häromkvällen var det en liten dokumentär om det första Paraolympics, som faktiskt anordnades i Sverige. Rullstolsbasket är roligare att kolla på än vanlig basket. Jädrans hur de hanterar sina rullstolar och far fram som oljade raketer.
De satsar verkligen allt. Go for it, försök att knipa en medalj till eller två innan ni kommer hem igen.