Idag ringde min far och frågade om jag ville följa med upp till mammas grav. Det är ju den 2 / 9 och det är på dagen 4 år sen mamma gick bort.
Jag hade själv ingen tanke på det hela, för jag låg i soffan och slumrade.
Så han fixade en bukett rosor innan han hämtade mig. Väl där råkade jag kika in under grangrenen som hängde tjock över marken, precis brevid där vi hade parkerat, där stod det 2 st stora fina Karl Johan-svampar. så de plockade vi. Sen knallade vi in en bit till i lilla skogsstumpen som är där, och hittade lite flera. Så vi åkte hem till pappa, rensade svamp och stekte oss varsin smaskig Karl Johan-svampmacka till lunch.
Gick ut en snabbsväng i skogen där han bor, men det är så slitet där nu så vi hittade inte ett skvatt.
Åkte till kolle istället, för han hade hittat ett recept på en lökpaj som han tänkte prova. Och vi har ju mycket lök att skörda så jag sa att han kunde få av oss istället för att köpa.
Väl där hittade vi några äckliga brunslemmiga mördarsniglar att taga av daga.
Det fanns en hel del mogna tomater att skörda, samt minislanggurkor. Så han fick med sig det också.
Sen väl hemma igen så rotade vi fram den bågfil som vi lånat av han, för vääääldans länge sen, ur garaget, så nu fick han äntligen tillbaka den igen.
Oliver har vart ute en stund nu, så jag kan gå och handla. Lagt upp de sista kokta köttbitarna åt han att mumsa på, så kan han vila lite efter det.
Jag hade frågat grannfrun här om hon ville ha en squash, ja men bara en sa hon. Så den vi tog hem till henne nu kommer att räcka väl en vecka minst. Ca 2 kg trodde pappa att den vägde. Det är en till på gång, nästan lika stor och en liten en. Totalt har vi från bara den plantan alena skördat squash på över 10 kg !!

Jag har tagit frön från en mogen ananas, som tvättats och torkats, nu ska jag plantera dem här hemma. I växthuset har en avocado-kärna tatt sig och det blir en fin planta som jag ska ta hit hem och övervintra.
Nu är det dags att gå och handla, ska försöka komma på någe smask att ha till middag ikväll.
Det blev viltskav med Karl Johansvamp och kantareller i, serverades med ris. Rackarns mumsigt. blev kvar så att jag har lunch imorgon.
Läste en artikel i Aftonbluddret, att de hetsar hästar i rena gatlopp i Italien !!
Jamen, vad i helsike, det åker tutande motorcyklar bakom och på sidorna av ekipagen, det står hejande publik längs med vägarna som hejar på ännu mera då kuskarna slår med sina spön på de allt tröttare hästarna. Vad är det för människor ???
Det kidnappas hästar från riktiga travtränare för sådana här lopp. Helt sjukt. Helt jädrans dundersjukt !!