BAK = Bollmora akvarieklubb. Där hade vi föredrag i torsdags om asiatiska juveler - alltså de fiskar som jag mest sysslar med. Blev lite nytänd när jag såg bilder på alla dessa firrar som passerat mina kar Det var också revligt att komma ut från hemmafållan och se lite folk.

Efter all sjukdom har jag nu fått en hel hög med mediciner att ta, och är sjukskriven. (jobbade av o till under hela sjukdomsperioden). Känner mig mycket piggare! Det har även konstaterats att det är mögel i lägenheten, vilket kan vara orsaken till alla luftvägsinfektioner i vinter, för både mig o sonen. Så nu ska vi evakueras direkt istället för att vänta till i höst. Lika bra det! Blir hur lyxigt som helst - de har redan kört hem flyttkartonger åt mig, och det enda jag behöver göra är att packa och peka - sen bär de Flytten blir av inom två veckor. Trist bara att jag måste näta även den nya balkongen för det ville inte värden stå för... nåja. Jag är ju proffs på det numer. Hur många balkonger har jag nätat in hittills? Fyra??

Och idag bar det iväg med några ur BAK på besök på Korallrevet i Södertälje. För lata jag, som sällan tar mig utanför Södermalm (ja det är sant!!) var det en mycket trevlig utflykt ut på landet, med mysigt folk att babbla fisk med. På vägen tillbaka stannade vi till vid Hornbach och köpte lite grunk, bl a köpte jag nät då, till nästa balkong...

Nu ska jag sätta mig på min (nuvarande) balkong och dricka blodgrapejuice, min senaste passion, och läsa vampyrbok
Livet är gott! Må bäst alla!