När det blir vår får jag alltid en svårartad attack av gräva-i-jorden-behov. Reste ut till den goda vännens trädgård och grävde i hennes kompost (fick med mig två säckar hem) samt plundrade hennes kaprifol på cirkus 20 skott - inte för att det märktes direkt Väl hemma vände jag ner kompost i lite gammal jord jag hade kvar, och planterade skotten. Härligt jordig om händerna Katterna fick ett spel på all jord, så nu har jag fullkomligt dränkt den i vatten tills jag kan hitta sten att lägga på - Sisa anser nämligen att balkongen är utomhus, därför får man bajsa i rabatterna (läs balkonglådorna )

Stambytet i huset har påbörjats i ena änden - jag bor på mitten så mig kommer de fram till i höst. Men vi ska evakueras - när jag sa att jag hade två katter och fem akvarier så var det inget snack Superlyxigt - jag behöver bara packa och så bär de! Och vi behöver bara flytta på oss ett par hundra meter - till den övre gården. Dessutom bor jag hyresfritt! Kanon! De andra stackarna har en bärbär toa hemma (den kan ni ställa var ni vill! sa kvinnan som informerade oss käckt!) och fyra duschar ute på gården. Samt vatten i trappen...

Annars är det mindre kul med arbete och hälsan. Jag har varit sjuk i FEM veckor (förkyld med hosta - hostar så jag kiknar eller spyr ) och på jobbet är det turbulent. Jag håller på att lära upp en kille till, då min arbetskamrat sen tre år tillbaka har slutat. Och vips fick jag hennes arbetsuppgifter också, som jag inte har utbildning för... så det har varit både nervöst och stressigt.

Må bäst i vårvädret! Ska visst bli fint till helgen.
Miaou!