Jag ÄLSKAR min nya balkong. Där sitter jag och äter frukost och där sitter jag efter jobbet tills det är dags att sova. Tv:n är helt off numer

Och - JA!! Äntligen är jag uppkopplad hemma igen. Det tog en månad (Glocalnet) det är billigt och det märks på servicen

Vadan rubriken då? Jo - mina katter tycker att man ska gå upp kl 4 på morgonen. Om jag INTE gör det, så välter de allt de kan hitta och jagar varann över min sovande kropp. Eftersom jag är en envis djuruppfostrare, så ger jag mig inte, utan slänger ut dem och stänger dörren.

Sen är jag klarvaken och världen utanför är så vacker. Så då blir det balkongen igen med en bok (utan katter, de får skämmas i hallen) ... kl 4 är världen dimgrå. De enda ljud som hörs är en snarkande granne och porlandet från plaskdammen. Halv sex börjar några få fåglar tala morgonspråk. Solen lyser snett och ger en magiskt belysning åt allting.

Sen kommer vinden, och svalor, bussar och träd börjar röra på sig. Då börjar jag bli sömnig igen, och vet att jag måste börja jobba om ett par timmar....

På eftermiddagen är parken full av familjer med barn och engångsgrillar, och plaskdammen sjuder av söta ungar och barnprat.

Och hela tiden talar kyrkan om vad tiden är, och när det är bröllop eller begravning. Och alla träden i parken rullar ut sig framför mitt blickfång... och fåglarna flyger förbi i samma höjd som balkongen.

Om Obelix - jag blir ofta sugen på något som jag läser om. Som liten var jag alltid sugen på att äta vildsvin när jag läste Obelix och Asterix (nu har jag gjort det! Tack Bollmora akvarieklubb!). Och just idag fick jag ett vansinnigt sug efter chips (efter att ha läst Janet Evanovich´s otroligt roliga böcker flera dagar i rad) så jag cyklade till Konsum och handlade en påse - och nu sitter jag med munnen rå och skinnflådd och tycker det är j*t äckligt med chips - HUR kunde man tycka om sånt förr? Har nog inte ätit chips på fem år... minst.

Jag har äntligen tagit steget och sagt upp min plats i styrelsen jag sitter i, och letar nu nytt jobb. Både läskigt och roligt. Det är ju inte riktigt läge, marknadsmässigt sett, att vara arbetslös just nu. Men för min andliga hälsas skull måste jag bara bort från detta inferno jag arbetar i

För övrigt är fiskarna som vanligt, inga fler dödsfall efter flytten. Mina vargbarber snappar efter mat i ytan så fort jag visar mig och inga katter vågar dricka där.

Jag gillar inte när det är så här varmt, tyvärr alla ni andra soldyrkare. Mitt perfekta väder är som förra veckan - blandat sol, regn, åska och vind.

Ha ett gott liv - alla!