... när ångesten slår till. Vaknade imorse dränkt i svett efter en riktigt ångestfylld dröm - ni vet av den där typen när man springer naken på gatan och gör bort sig fullständigt på alla vis... total kontrollförlust.

Vad gjorde jag?! Ställde mig i köket och sorterade skruv Sen var jag lugn o fin igen och kunde pyssla vidare med dagens göromål.

Flytten sker på lördag men jag har flyttat ca hälften själv med barnvagn o pirra. Varje kväll efter jobbet sitter jag i nya lägenheten och målar lister och hyllor, skuvar och borrar och bär grejer...

Apropå FRA så tror jag att det redan sker, mer eller mindre. Tråkigt bara att det blir lagligt nu. Men jag är övertygad om att diverse säkerhetstjänster redan avlyssnar allt som inehåller vissa nyckelord...

Efter en vecka på jobbet (och tre veckors semester innan det) börjar både solbrännan och lugnet blekna bort. Men jag ser fram emot en lugn sommar på jobbet nu när alla försvinner iväg på semester.

Och jag har hittat BORDET till mitt nya sexkantiga kar! Yippe! Ska bara förstärka den åt alla håll o kanter - better safe than sorry!