Igår morse vaknade jag med ett skrik av ångest. Hade drömt att sonen laddat hem en drog via internet och dött i sömnen. Gick förstås in i hans rum och han levde och andades Förmodligen kom denna dröm av att jag haft ett timslångt samtal med en pappa som är väldigt insatt i vad våra ungar kan få tag på via nätet numer...

Nästa natt (i morse) drömde jag så roligt att jag vaknade av att jag skrattade: jag skulle vara brudtärna till en god vän, men på vägen till både övning och det reella bröllopet så tappade jag allt - behå, trosor, plånbok, skor... jag hamnade till slut på en Makeupskola (!) som sminkade och klädde mig totalvilt: i bangles med självlysande bollar i håret, totalmakeup som döljer ALLT i starka färger och sen en vid flödande klänning - och eftersom jag tappat allt så var jag barfota och hade inga underkläder. Men jag var GLAD och tänkte: uppträd med självförtroende så blir du accepterad oavsett hur du ser ut!

Så kom jag till vigselsalen (inte kyrka) och alla var klädda mycket sobert.. och tittade snett och sa att jag var klädd för KVÄLL och inte för lunch.

Hela grejen spårade ur och drömmen slutade med att jag sprang barfota i min konstiga flummiga klänning, med dessa självlysande bollar i håret, och letade efter mina tappade behå/väska/skor/plånbok. Jag var obekymrad och glad och stark och vaknade full i skratt Hur ska man tolka denna dröm tro?! Tycker själv den är positiv, att jag går emot andras förväntningar på mig, och jag SPRINGER med en fungerande kropp...

Frisse fick gå ut idag för första gången efter sin operation. Hon kom in efter bara en timme (liftade med grannhunden) och nu har hon gått runt mig och mjorrat oroligt. Så har hon gjort förr när jag varit riktigt sjuk, t ex dubbelsidig lunginflammation, så jag blir lite betänksam - vad känner hon av - är jag sjuk?! Eller är det bara hennes nyopererade hormoner som spökar? Förutom stress känner jag mig frisk... jobbet suger just nu. Det är möten möten och MÖTEN och mängder av papper som ska fixas på tid kortare än nu. Som exempel ska jag hosta ur mig en årsredovisning med underskrifter av alla styrelseledamöter, budget för kommande år, verksamhetsberättelse och -planering OCH få ut allt detta i 100 ex före lördag (jag skojar inte). Och då fattas vissa områdens redovisningar än idag och jag jagar dem med blåslampa - PLUS att jag går en kurs varje torsdags eftermiddag så idag försvann halva dagen! Vaddå stress? På lördag kl 14 ska alla papper finnas tillhanda!

Naeh! Jag har gjort vad jag kan och ska sussa gott med mina knasiga kissar och gå på s*t igen i morgonbitti. Gott råd till alla arbetare: stäng av och koncentrera er på rätt ställen! God natt alla trevliga zoopetare!