Av en slump såg jag ett barn i vagn med skitballa öron - så jag var ju bara tvungen att fråga var mamman fått dem ifrån - så nu har jag också öron!

Och - hm hm jag tänkte inte så bra när jag pytsade ner alla nya barber i körsbärs/smycketetrakaret... oj vad lite räkor jag har kvar nu. Ska nog flytta purpurhuvudena till jobbeburken

Kopparbarberna leker för fullt och jag tror att lite rom kommer klara sig - de har pysslat bakom filtret där inga andra firrar går. Har idag matat med brysselkål, micrad så den blir riktigt slemmig och lättäten. Så nu hänger alla malar och snäckor där men det är för mörkt hemma för att fota dem (har ingen blixt - gillar inte inbyggda blixtar)

Imorgon styrelsemöte igen - och denna gång har JAG bokat middag - aldrig mer en iskall pizzeria i Solna som det blir när man lämnar över roddandet till oengagerade människor.

Sonen är fortfarande så sweet och kär i sin flicka - nu har de varit ihop i åtta månader. Både jag och hennes mamma har haft ingående samtal om nyttan av kondomer... de tar det väldigt coolt. Det är KUL med tonåring! Så roliga samtal, så många nya vinklar och insikter i dagens tonårsliv. Och han gillar den musik jag växte upp med - musik är gränsöverskridande... det är kul när han spelar upp en låt för mig och jag halar fram skivan
Bifogade filer