Jag har inte fått tummen ur på flera veckor nu känner mig sugen på allt möjligt pyssel, men när jag ställer mig framför pysslet ifråga rinner lusten ur mig och jag hamnar i tvsoffan eller bokfåtöljen.

Idag tänkte jag köpa en present till en kille på jobbet som ska flytta til Thailand och jobba där. Snokade rätt på den "bästa" boken med fonetiskt uttal OCH översättningar åt båda hållen - märkligt nog är det ont om sådana när nu Thailand är så himla poppis! Fattar inte! Hittade iallafall en, och sen jagat halva e m efter den - finns ingenstans att köpa i stan.. och jag måste ha den tills på måndag. Suck!

Innan jag gav mig ut på bokhandelsrace, var jag sugen på att putsa fönster sen när jag kom hem. Jo då... efter ett par timmars vandrande i fullsmockat sportlovs-Stockholm hamnade jag här istället och tänker INTE göra ett knop till idag Bara ge katterna p-piller och släppa ut Mamma Sisa (done). Har ju stora feta fjärde delen av Sagan om Is och Eld "A feast for crows" 684 sidor (om man inte räknar appendix som är på minst 20 sidor till) att hänge mig åt i helgen... vi får se om det ens blir dammsuget!
Bifogade filer