Ni minns vår "lilla" tråd om SF och Fantasyälskare? Jag beställde ju en massa böcker utifrån alla inlägg - bl a Neil Gaiman. Idag hittade jag ytterligare en bok av honom som heter just "M is for magic". MEN - det var inte det jag skulle komma till, utan boken "Neverwhere". En sen kväll när jag inte hade något att läsa och gick igenom min bokhylla (jag sparar bara böcker jag kan tänka mig att läsa om - och det är ett par hundra ) så vad hittar jag - om inte Neverwhere Har absolut inget minne av att jag köpt den, eller fått den. Men när jag läste den så kände jag igen den - och det var LÄÄÄNGE sen jag hade läst den... hur kom den hem till mig?!

Nåväl. Med sömn och Berocca i mängder försvann snuvan över helgen, och jag tänker hädanefter LEVA på Berocca (apoteket) - vilken dundermedicin! Den tillsammans med Chisan (hälsokost - och låter som en kondom...) gör mig piggare och starkare - det märks!

Jag har en ointresserad period i fisklivet just nu. Allt lever vidare, inget nytt händer (ja förutom killi- och limiayngel då, men det är ju som att hurra för att guppies får barn...)

Inga räkor förökar sig (utom körsbären förstås). Mina vackra snäckor glufsar i sig ärtor och annat på löpande band. Men de verkar bli färre. Från tolv ser jag nu sällan fler än sex på samma gång. Förmodligen kryper de ut, och de som inte blir räddade av Snoknosen, dör.

Jaha? Här tänkte jag lägga in en bild men zoopet vägrar ta emot den... får kontakta admin Känns hursomhelst skämmigt att lägga in bilder bland alla proffskameror och -blixtar - men jag ska strunta i det och göra mina bilder ändå.

Ja - Snoknos Silkestass Tossmopp... hon är SÅÅÅ uttråkad och ställer till hyss hela tiden så här ser min stackars Monstrera ut)


Och varje morgon och kväll får jag plocka strippade hoyablad från golvet undrar varför man står ut med sånt här

Men ibland är det frid


Nä, jag kom av mig med teknikstrulet, så jag stannar här.