Ja! En helg utan sjukdomar och löpande katter - jippie! Sitter just och lyssnar på KT Tunstalls "Drastic fantasic" - vilket den är. Wow vilken "måbra"musik...

Eftersom jag äntligen har kraft till annat än ren överlevnad, skrubbade jag alla karen, städade ur växter, bytte vatten, tvättade filter. For i väg med "dra-maten" och köpte allehanda hushållsnödvändiga produkter + vitaminer och förkylningsmedel på Apoteket (till sonen son varit sjuk sen jul). Övergick sen till resten av boet: dammsuga, skrubba, diska, våttorka, tvätta kläder. Avrundade med att såga till en list - som jag ska hänga upp ett tyg på väggen med. Sen gick jag med darrande ben till soffan och glodde på olika spännande program som t ex den befjädrade dinosauren (våra fåglar i nutid t ex).

Nu sitter jag och gäspar med underbar musik i bakgrunden - men jag kan ju inte lägga mig halv nio - eller?!

Retrospect på veckan: den har varit hemsk, jag har gjort mitt bästa, som blev väldigt bra, trots motstånd från gubbväldet, intriger och skit. Jag har gjort allt jag ska, och jag har gjort det BRA! heja mig

Ute är det alldeles vitt, mot alla odds. Jag tycker att vilket program jag än råkar hamna på (både radio o tv) handlar om den globala uppvärmningen. Ok - desto större anledning att leva för nuet, och få våra barn att uppleva så mycket som möjligt av den värld som finns nu. No time to waste. Varför spara till hus eller pension om du inte får se en fågel/ekorre/tiger/whatever utomhus om 30 år?

Nä - jag står fast vid mitt motto: always look at the bright side of life! Om allt ska försvinna - upplev det NU - vänta inte!