Börjar med det dåliga, som så här i efterskott är komiskt... som den uppmärksamme dagboksläsaren noterat, så skulle årets sista styrelsemöte avnjutas på ett fint sätt, på persisk restaurang. Vice ordförande, som kommer från Iran, skulle ordna det hela. Jag gick hela dagen och drömde om läckerheter a´la libanesisk restaurang, där man får massor av underbara smårätter, röror, grönsaker, pajer och kött, avnjutet i varm, kuddig miljö med orientalisk musik i bakgrunden...

Vi hamnade på en LUNCHRESTAURANG alias pizzeria, med dålig uppvärmning (vi satt och skakade av köld i fyra timmar) stenhårda träbänkar som var för höga, så benen somnade av att dingla över den vassa kanten. Maten var - ja, pizza och tre val: kycklingspett, lammspett eller lammfärsspett... med ris. En liten vissen "salladsbuffé" bestående av pizzasallad, deppad röra av isbergssallad och tomat samt en skål stenhårda pepperoni. I bakgrunden stod en tv och ylade klagande persiskt musik (det kanske var deras version av Melodifestivalen?).

Ja... den pärsen tog slut, den också På vägen hem kunde jag knappt gå, benen var så stela och domnade av köld och dinglande. Fick sätta mig i ett varmt bad för att tina upp när jag kom hem. Jag var utkyld ända in i benen, kändes det som.

Över till det bra:iga!
* Jag har varken stress eller julångest.
* Jag blev klar med allt på jobbet som ska göras på denna sida nyåret (satt till 18 fredagskväll)
* Vi fick ett gott och rikligt julbord på jobbet för alla anställda och gäster.
* Jag fick en ask Alladin
* Jag har äntligen fått tummen ur och sökt två kvällskurser nästa termin
* Jag är ledig till 7 januari 2008
* Alla i min flock - mamma, bror, moster, son och katter + fiskar - är friska och mår bra
* Jag är ledig till 7 januari 2008
* Jag är ledig till 7 januari 2008
* Jag är ledig till 7 januari 2008..... osv

Försökte ta ett juligt kort på Tossmopp Snoknos Silkestass - och det blev så här:


och så här:


Men sitt still då, kattj***l!

Till slut smög jag mig på henne när hon sov på elementet "Nu kommer hon här igen och STÖR med sin fåniga mössa" ser man att hon tänker...:


Nåväl - må väl! Alla tossmoppar där ute i världen!