I min hall står en garderob som jag har som allt-möjligt-skåp. Där står akvariesand, ett tomt (gerbil-)akvarium, påsar med löv och diverse bra-att-ha-grunkor. När Sisa är less/uttråkad och vill få fart på mig, öppnar hon dörren. Varpå jag rusar ut, svärande - för jag vill INTE ha allt det där utslitet på golvet. Sisa går aldrig in i skåpet, hon nöjer sig med att öppna det - men Snoknosen däremot - HON hoppar glatt upp på högen av prylar och gräver runt

Inatt vaknade jag av att jag fick en liten plastpåse i handen prydligt ihopsnurrad och knuten (vana man får när man har barn). Efter ett par sömniga minuter förstod jag var den kom ifrån: skåpet, där jag har en liten korg med plastpåsar att tömma kattlådan i... så det var bara att släpa sig upp, bända ut låsanordningen och stänga dörren.

Lite senare vaknade jag av en stark doft av mobbad blomma, men jag har fortfarande inte hittat vilken av dem som fick blad sönderbitna.

Jag är trött på, att varje gång jag vänder mig i sömnen, tar lillskiten vägen över min kropp för att lägga sig framför näsan på mig.

Jag är också VÄLDIGT trött på att varje dag, när jag vaknar eller kommer hem från jobbet, behöva plocka saker från golvet som inte ska ligga där.

Dum som jag var, hade jag plockat fram min gamla amaryllisknöl och planterat den med vitmossa, bl a. Inte fick den stå i köket Blomknoppen har nu ett jack tvärs över och all vitmossa låg på golvet, med en hel del av jorden... så nu står amaryllisen i sonens rum, som vi alltid måste ha stängt, för där tuggar hon på elsladdar och river ner allt.

Skulle hänga upp ljusslingor i fönstren och snavade på lillskiten hela tiden. Skulle äta ägg, kattnos i vägen. Mata fiskar, hon försöker fiska upp maten igen - alternativt lapar i sig vattnet just där maten ligger Just nu är jag riktigt less på men det går över.

Jag skulle behöva ungefär 10 000 för att komma ikapp med ekonomin och kunna köpa julklappar - någon som har för mycket pengar?
muttrig mamma Mia idag

PS! Men karen och firrarna/skaldjuren är såååå fina, jag är mycket nöjd med dem just nu