... är det på måsarna/trutarna (kan nte sånt så bra) som bor på taket mittemot. Redan vid tre-fyratiden på morgnen börjar de – mycket högljutt – tala om för alla att de är VAKNA, det är MITT TAK, mamma ge mig MAT, osv osv. Tittar man ut genom fönstret ser man dem svepa förbi med vidöppna näbbar.

Haft en låg period, när jag bara legat i sängen och läst. Harry Potters senaste, bl a Sen fortsatte jag av bara farten med engelska, dels för att böckerna räcker längre då, och dels för språket blir vackrare i originalform, liksom. Finns så yttert få översättare som lyckas!

Och I Bergman är död.

Och skeppen i Tallshipsracet är fantastiska.

Och en gammal vän från Holland passerar Stockholm idag, så jag har tagit ledigt för att handla lite käk (kräftor) och städa, och fixa extrasängen.

Och min lilla mamma är ute med ångbåten ST Erik - i tjänsten – och jag kan höra dem tuta ute på fjärden

I karen - inget nytt. Alla lever och är hungriga. Har fått bananflugor i ena grindalsodlingen Mina fina små hoyor har jag fått hissa ännu högre upp i taket eftersom en viss liten s**tkatt repar av alla bladen Min curtisii har numer långa nakna rankor

PS. Fick syn på denna http://www.youtube.com/watch?v=hMnk7lh9M3o och då åkte mungiporna upp. Jag citerar DN:
"... 1.600 filippinska fångar dansar till Michel Jacksons skräckpopdänga Thriller. Dansandet, som införts av säkerhetskonsulten Byron Garcia, är obligatoriskt för alla fångar utom äldre och handikappade.
- Musik och dans får fångarna att glömma alla tankar på att gå med i ett gäng eller rymma, säger Garcia till BBC. Andra låtar på fångarnas program är "In the Navy" och "YMCA" med The Village People, "så att machofångar inte känner sig obekväma om de tvingas dansa". Sen programmet inleddes har två före detta fångar lyckats bli professionella dansare."

Världen är verkligen full av överraskningar