På tunnelbaneperrongen i rusningtid, i går kväll. Hör ett snabbt "tic-tic-tic-tic" bakom ryggen och när jag vänder mig om kommer en stor råtta rusande mellan benen på folk. Gissa om det skreks i högan sky!! H*n slank ner på spåret och jag undrade i mitt stilla sinne vad 17 h*n hade där att göra, vid den tiden? Måste ha varit en nödsituation (för råttan, alltså).

Och imorse när jag kom till jobbet: inbrott. De hade brutit sönder hela karmen runt ytterdörren, klippt av larmsirenen (men vi hade två, he he) samt sparkat sönder en innerdörr - och innanför DEN dörren stulit tre bärbara datorer - däremot inte dockningsstationerna, skärmar eller ladd-sladdar. Brandmännen som huserar intill hade hört larmet och noterat både bilmärke och -nummer! Gissa om jag är skadeglad nu!! Vi har mycket folk som passerar i lokalen, så det är helt klart någon av dem. De visste precis vart de skulle gå. Illojala jävlar Jag har suttit hela förmiddagen och ringt larmbolaget, försäkringsbolaget, husvärden och polisen.

Nåväl. Imorse trillade Trean halvvägs ner i ett av mina större, öppna kar. Därmed fick jag rätt i att hon skulle bli den första! Men inte vart hon avskräckt av det, utan på´n igen, bara