Fototävlingen, jäklar vad spännande det blev. Trodde inte att något av mina foton skulle gå så långt men det var ju verkligen roligt. Tack alla som röstat och kommenterat mina bilder under året. Är väldigt nöjd med en andraplats och kommer säkert att fortsätta att skicka in då och då under 2009. Fast just nu är det lite svårt, har ju inga akvarier igång. Har ju dock några hundra gamla sparade hyffsade foton. Får väl gå igenom dem och se om det finns något som duger.

Mitt första projekt 2009 blir som jag skrev i förra inlägget att starta upp mitt 375liters igen efter flytten. Denna gång skall fokus ligga på växter och små fiskar ifrån sydamerika. Slimlinebakgrunden som jag vann i fototävlingen passar ju utmärkt, hade ju ändå tänkt köpa sådan. Har också skapat en mer komplett lista på inköp nu och får väl snart iväg och shoppa.

Tanken var ju att komma igång rejält med projektet under januari men det blir nog tufft. Jag har fortfarande fullt upp med flytt och städ av gamla huset. Dessutom så har vill dom att jag skall åka till korea och jobba de två sista veckorna i januari. Jag skall till den lilla nätta staden Seoul med 10 miljoner invånare, gött med mitt obefintliga lokalsinne. Får se om jag hittar hem igen

Jag passar också på att önska er alla ett skönt 2009!