I Långås är det bråda städdagar just nu. Mindre än 4 veckor kvar till flytt och fortfarande väldigt mycket att få klart.

I helgen har jag lämnat bort fisk och stängt ner akvarium. Har nu 7 stycken tomma men ej ännu rengjorda akvarium i garaget. Lite ledsamt är det allt men har inte så mycket val just nu. Förhoppningsvis får alla kar plats i bilen när jag åker upp till GCG-auktionen på lördag. Skall bli kul att se om det finns något intresse av dom på auktionen. Hoppas jag blir av med dem iaf.

Den "stora" dottern (2,5 år) har varit i sitt esse i helgen och lagt många dråpliga kommentarer. När jag stod och grävde ur blöt sand ur ett kar utbrast hon imponerat -"Oj vad fiskarna har bajsat mycket". Inte så lätt att se skillnad på kanske. I morse när hon kom in till sängen låg hon och tittade väldigt närgående på min näsa. Efter en liten stund utbrast förskräckt "PAPPA det växer hår i din näsa!". Efter detta skulle samtliga familjemedlemmars näsor inspekteras.

Sist men inte minst, det skall bli jättekul att åka på auktion på lördag, både för själva auktionen men inte minst för att träffa folket bakom signumen här på zoopet. Vi ses!