Ja det kan man verkligen säga att dagarna går. På gott och ont.. Vi kommer allt närmare våren. *jippi* Nu har det varit plus grader här i nordöstra Skåne i ett par dagar och mycket av snön har försvunnit härifrån, nåja det finns mycket kvar fortfarande men en hel del har försvunnit med. Vilket känns helt underbart. Hunden har tom nu kunnat rastas på gräs som sambon sa till henne häromdagen. Det var inte igår som du kissade på gräs.

Fast jag kommer inte slippa undan snön.. Åker upp till Stockholm och familjen på torsdag.. Och där verkar det finnas mer än nog med snö. Jag hoppas bara att tågen kommer att gå som de ska när jag åker.
Så man slipper problem. Men det lär jag ju märka.

Sen var jag nere i Lund men ack det är så jäkla svårt med handstilen att jag börjar känna mig lite desperat för att vara ärlig.
Jag har börjat hitta rätt ibland allt, nåja efter min lilla förmåga att läsa. Den är verkligen minimal. Men jag hittar i alla fall namn och datum som stämmer.. Det är så jobbigt att veta att det finns där men att jag inte klarar av att tyda det.
Nåja det ska väl inte vara lätt direkt antar jag men ändå. En relativ stor del av mig önskar/hoppades att allt bara skulle släppa och jag skulle förstå allt.

Jaha för att gå över till detta som denna blogg ska handla om i första hand, akvarium.
I fredags ringde jag till vårt försäkringsbolag och fixade med flytten av vår hemförsäkring till den nya adressen. Då passade jag på att höra vad som gällde ang akvarium och läckage. Jag fick inga klara besked då för att personen som jag pratade visste inte närmare och vi kom inte fram till den personen som det gällde. Men jag ska ringa dem igen ang en annan sak när vi har fått pappren ang det nya så då skulle han ta reda på exakt vad som gällde.

Men det kändes bra i alla fall överlag. Men visst man ska ju inte säga något förens man har det på svart och vitt.

Annars har inget skett runt akvarium direkt. Har inte hunnits med.