Tjenixen på er alla zoopetare ja igår fyndade jag lite foto prylar hemma hos farmor. Jag har suktat efter ett stativ länge och väll och kollat och klämt på lite olika modeller i butik men inte kommit till skott riktigt. Så igår var vi och firade farmor som fyllt år (smörgåstårta mmmmmm) då när jag inföll i palltkoma kom jag på att farfar fota ju mycket och gilla handla grejer han måste ju haft ett stativ.

Jag konsulterade farmor om vart det kunde finnas och vi kom fram till att det borde stå i källaren. Mycket riktigt hittade jag ett stativ där och till min förtjusning ett Manfrotto 190DB med kulled Vilken jäkla tur hur nöjd som helst.

Jag hittade även 2 AF objektiv som passa ett sigma 28-105 zoomobjektiv och ett skumt macro med 10* förstoring och en no name kina blixt så nu har jag lite att leka med. Blixten har ju inte ttl styrning men jag inser redan nu att det får bli en sådan för ljus gör en himla skillnad när man fotar.

Nu skall jag packa för en helg med min Darling i Tibro Jag skall försöka komma in till skövde i helgen å skända akvarie affärerna där. Det finns 2 en som tillhör djurmagasinet kedjan den är tyvärr rätt dassig och dåligt skött. Sedan finns det en fristånde som ett par tjejer har lite mindre med den där lite mer goa personliga fealingen välskött och snyggt och trevlig personal.

Väntar på shrimpsoilen till dennerle kuben det står typ förhandsbokning av paket och har stått i 2 dagar nu misstänker att han inte fått iväg paketet trots att han skickat paket id. Jaja det kommer nog så småningom.