Japp en semesterslö frasse sitter framför datorn och knökar. Vad är detta tänker ni skall han börja blogga nu med och ja det tänker han är väll inte den med mest poster på zoopet men men läser ju mycket oftare än vad jag skriver.

Ja vad har hänt det senste då. Jo i akvarie svängen så var det ju grillfest hos maria sjöjungfru. Jag åkte packade in barna och drog iväg på förmiddagen och styrde mot Jonsered för lite för fika hos Kjell och Hjördis. Och där anslöt staan med barn ansjo med sin lilla tös och raskens med sin tös. Alltid lika trevligt att besöka Kjell Hans "lilla" balja är ju alltid spännande att se. Sedan har de en fantastisk mysig damm och terass att sitta på. En sak är säker Hjördis är duktig på det där med blomster och trädgård riktigt härligt de har fått till det runt dammen.

Mätta och belåtna drog vi vidare mot partille för grillfesten. De som var med förutom de som samlades hos kjell innan var Lenmar, Annika, Lasse & Lisa, Noisy & bibbi. Och maria sjöngfru med familj är klart. Hennes man Börje är en trevlig prick.

Det bjöds på många skratt och olika diskutioner som vanligt. Blev även en tipsprommenad där Agneta vann jag fixade visst en god sndra plats jag vann lite olika nya slimline moduler. Sedan grillades det och å ännu mer tjöt å fniss till sena kvällen.

Jag hakade på Stålis till Landvetter där jag och barnen stannade över natt. Innan vi lade oss han vi givetvis med några pilsner och lite tjöt alltid trevligt. Söndagen bjöd på sovmorgon och sedan fick datanörden Stålis fixa äldste grabbens Chip till DS:et nu är han överlycklig att det funkar. Sedan for vi till Liseberg och roade oss till kvällen då det var dags för hemfärd.

Just det Dennerlen kuben skall få sig en make over väntar på lite shrimpsoil också skall det i lite rötter och nya växter kommer bli fasligt nice. Får väll bättra mig på det med bilder.
Bifogade filer