... inte för att jag vet om det varit några råttor i garaget, men OM... så är det nog inte det längre . Äh, vi tar det från början...


Den 6 december...
... gjorde jag något jag aldrig gjort förut. Jag skickade efter saker på internet... de ni! Och med facit i hand... så lär jag göra om det .

Jag skickade efter kattmat + sand från en firma i Danmark (Zooplus.dk). 20 kilo Royal Canin och 30 kg sand, vilket jag betalade 1050 svenska kronor för.

Kattmaten är samma torrfoder som jag köper i vanliga fall... och 20 kilo (två säckar) kostar ungefär 1300 kronor över disk.
Sanden kan jag egentligen inte jämnföra - eftersom det inte är samma märke - , men 30 kilo av "mitt" märke kostar 597 kronor. Sååå, även om Brödraskapet skiter i - hm, det är det de ska ju! - ... struntar i, menar jag förstås... den nya sanden, så går jag otroligt nog ändå plus .

Paketen (2st) skickades nerifrån halvaTyskland (jo, ni läste rätt) bara ett par timma efter min beställning, och kunde sedan följas på sin resa genom europa via mailen. De anlände till Sverige tidigt tidigt den 10 december... och hade jag bara varit hemma på tisdagen så hade jag fått dem levererade till dörren !

Klicka på bilden för större version

Namn: 016.jpg
Visningar: 1
Storlek: 110,5 KB
ID: 2345161
"Mitt nya knapriga hus!"
(och tycker ni Clivian till vänster ser konstig ut... så har ni helt rätt!
-5 var typ tre grader för lite för den
)


Hur mycket pengar jag förlorat på att gynna zooaffärer i omgivningen - under de senaste 25 åren! - vågar jag inte ens fundera på...



Nopp, julkorts tillverkningen kallar ...