Bilderna är "lånade" från Face book och säger en del om veckan som varit .

Denna veckan har jag träffat ungefär 40 nya oskrivna stjärnor... visserligen uppdelat på tre dagar, men iallafall... så nu vet jag knapp vad jag heter själv längre. Barnens namn har jag - hemskt, men sant! - förträngt i samma stund som de lämnat byggnanden ...


Dream team har man ju hört talas om...
... men jag och den klockradion är definitivt inget dreamteam, även om mardrömsmaskinen visade sig heta just "Dream machine".

Tiden ställde in sig själva, likaså temperaturen (undrar vad det sistnämda ska vara bra för... är det tänkt som ett "larm" för att man inte ska få en köldchock när man sticker ner tårna på golvet en vinter morgon, eller... för att kolla hur hett det är under täcket, kanske ?)

Hur som helst, så var min poäng med att skaffa en ny klockradio att den skulle se till att jag kommer i tid till jobbet varje dag... inget annat. För att lyckas med det måste alarmet ställas in, vilket jag inte lyckades med vid första försöket...

Andra gången fick jag till det... men i stället för att börja dagen med att lyssna på FM mix megapol, startar AM radion med "snöstorm", dvs samma "odjud" som på TV när ALLA program är slut. Förskräckligt... men väldigt effektivt, skulle man kunna säga .



Har inte vågat ändra på inställningarna i vecken, men nu ska det ske...
Har alltid fått höra att jag är bra på att läsa instruktioner, men nu vet i sjutton... kanske säger det påståendet igentligen mer om grannen / kompisen än om min förmåga att klura ut hur saker och ting fungerar ... !




Ha en trevlig helg / Lilla Damen