... att sitta framför datorn idag, eller innan jul... om jag ska vara ärlig .

Jag borde lägga in ett kål och göra klart 10 "julkort" till, men näää... köpa julklappar (jag vet i allafall vad jag ska köpa), inventera kylskåpet och altanen (=alternativt kylskåp just nu), köpa ägg (som kommer att frambringa många fula ord, eftersom de inte går att skala!), färska grönsaker och absolut inte glömma marchallerna. Visst har köttbullar och prinskorv blivit jättedyra... för inte kostade de 70 kronor kilot i fjor, eller gjorde de det? Sill är iallafall billigt... 3 burkar för 25kronor denna veckan .

Klicka på bilden för större version

Namn: 023kop.jpg
Visningar: 1
Storlek: 415,3 KB
ID: 2344485
Urrk... Karlssons klister luktar illa!







Sablar... röd pappersduk måste ju också inhandlas, det har jag glömt! Glöggen är iallafall inte glömd, hemburen är fyra "vanliga" och en stark modell. Två läskbackar... tungt, tungt, tungt, men vad gör man inte inför Lille Julafton .
Klicka på bilden för större version

Namn: 024kop.jpg
Visningar: 1
Storlek: 275,6 KB
ID: 2344486
Halva kungariket för en röd tuschpenna...







Tur det bara är jul EN gång om året!
Ost i olika modeller, kalvsylta och rödbetssallad... och pepparkakor. Korv, godis... och sillsalad (som är så gott!). Riktiga frimärken... till "julkorten" som inte är klara än. Vad har jag glömt??? Presssylta, glöggtillbehör och kaffebönor måste jag köpa varesig det är jul eller ej... hm! Var är skinkan, undrar ni nu... men skinka tillhör inte mina favoriter (har inte glömt barndommens bigbauta skinor med grönskande ben som man fick äta till leda. Så skinkan får mamma ta med till den 23 december OM det ska bli någon ...

Jansson, grädde, vaniljvisp och konseverad gröt till Ris a´al malta... saftkräm till den samma. Kattsand får jag bara inte glömma, annars blir det till att använda tvättklämmor (sen kan jag säkert konkurrera med Rudolf, om vem som har rödaste "mulen"... där gick några hundralappar till !


Januari blir det fattigt...
Ack ja... min ekonomi var körd i botten redan innan... för 2011 kommer gå till historien som året när allt gick sönder! Det började med kameran, skrivaren, datorkrasch... och två akvariepumpar, och fortsatte med dammsugaren. Nu fattas bara att kyl o frys lägger av... eller bilen, fastän "han" fått en ny kamremm under hösten .
Klicka på bilden för större version

Namn: 003.jpg
Visningar: 1
Storlek: 251,2 KB
ID: 2344488
Vårtecken 21 december 2011...








Glöm de sista raderna, det var bara gnäll ...
Treon börjar ta och med en billig Red Bull kopia under västen är jag redo att fortsätta med "julkorten". Problemet är att jag lär få världens halsbränna, men den dagen den sorgen... i takt med Magnus Ugglas sista CD på högsta volym.

Bara älskar Ugglas förmåga att skriva kluriga texter... i vanliga fall, men denna skivan är bara så sorgelig. Tiden har kommit ikapp den evige tonåringen... och det hemska är att han har rätt i varenda ord.
Klicka på bilden för större version

Namn: 001.jpg
Visningar: 1
Storlek: 203,3 KB
ID: 2344487
Vårtecken 21 december 2011...






God Jul önskar jag ER alla och ett bättre 2012...
och härmed har Ni tragglat Er igenom blogg nummer 200 från Lilla Damen
(dammsugaren kallar... också )!