One more time... sitter jag i elfe timmen med dessa eländiga julkort. Lovade ju ifjor vid den här tiden att 2010 skulle jag tillverka dem lagom till midsommar... jodå, jag kom ihåg det då, fast då var det så långt till jul ju!

Klicka på bilden för större version

Namn: 013.JPG
Visningar: 1
Storlek: 162,0 KB
ID: 2343974


Jag HAR skrivet adresser på 16 kuvert... och ritat upp skägg på grå kartong - den är iallafall köpt som grå, men jag tycker den är mer blå... är dock försent att ändra på nu - röda luvor och svarta kroppar. BARA FÖR ATT KOMMA PÅ ATT JAG BEHÖVER MINST EN TILL ... nåja, bättre att komma på det idag än på tisdag .

Klippa, klippa, klippa, AJ... jag klämde mig på saxen så blodvite uppstod (därav att jag bloggar, kan inte skicka blodfläckiga tomtar... någon kan ju tro att de kommer från Drottninggatan)! Klippte väl lite för fort... i takt med musiken i radion. Var så bra musik, att jag gjorde något jag inte gjort på säkert tio år... jag letade upp en gammal kassett och spelade in slutet av programmet.

Zelda tyckte matte hittat på en rolig lek... och plockade upp "skräpet" ur skålen i samma takt som jag lade i det . Tänk om hon kunde hjälpt till att klippa i stället?

Klicka på bilden för större version

Namn: 017.jpg
Visningar: 1
Storlek: 93,6 KB
ID: 2343976 Klicka på bilden för större version

Namn: zelda.jpg
Visningar: 1
Storlek: 164,2 KB
ID: 2343975
"Hm... det vackraste?"


De varnar för mycket snö imorgon... tja, jag tycker det är alldeles för mycket redan, men skit i det, Pisse-Nisse! Spelar ingen roll vad du tycker, för det lär snöa iallafall ...
Åh, vad jag är avundsjuk på alla som är i Thailand nu! En annan väl få ägna morgondagen åt att försöka hacka bort snöplogsvallen framför garaget... kom inte längre än till soptunnorna idag, men det är ogjort jobb... det syns knappt längre.

Klicka på bilden för större version

Namn: 024.JPG
Visningar: 1
Storlek: 221,8 KB
ID: 2343977

Så här ser det ut nu - 2010.12.18, klockan 23.05 - ... ett eldorado för den som gillar snö.

Nä, "julkorten" kallar...

Tack och Hej från Alexandra... ??? Alexandra... vem är det?
(Nä, Lilla Damen har inte blivit tokigare än vanligt... hon har bara lyssnat för mycket på radion )


Klicka på bilden för större version

Namn: 005 mys.jpg
Visningar: 1
Storlek: 235,5 KB
ID: 2343978

"Håll om mig!"