Eller sortera, rättare sagt... Varför i helvete samlar man på gamla tidningar... kan någon vettig människa berätta det för mig ??? Visst, det fanns en tid när de var nya och det var SYND och kasta dem... men NÄR blir de för gamla? Var går den gränsen ?

Det frågan kan jag iallafall svara på... NÄR HYLLAN HAR VARIT FULL I ETT ÅR (ELLER TVÅ!)... OCH RISKERAR ATT RAMLA SÖNDER och jag vet att jag borde skaffa en hylla till... problemet är bara att då måste jag bygga ut först... och det ingår liksom inte i planen! Återstår bara en sak... sortera ut en massa och hiva i soptunnan snabbt som fan (innan man ångrar sig) .

Klicka på bilden för större version

Namn: 026.JPG
Visningar: 1
Storlek: 214,0 KB
ID: 2343819
"Men gud... vad människan är tråkig"


Tidskriftshållarna tömdes en efter en, och innehållet sorterades enligt följande... Allt om Trädgård och Kattliv åkte över gatan till FruTomat (om ni minns henne), Allt om Historia, diverse släktforskartidningar och stora fina Ridsportstidningar (snyft... men den tiden är förbi!) åkte i soptunnan (sparade dock två... en om Sölvesborgs ridklubb och en om att Lena Furberg (Mulles mamma) flyttat hem till Sverige igen ).

Klicka på bilden för större version

Namn: 027.jpg
Visningar: 1
Storlek: 163,7 KB
ID: 2343820
"Tidningar på stolen = SOPTUNNAN! Tidningar på byrån = till Fru Tomat..."


Högen på stolen blev oroväckande hög, så jag lurade ut kattligan i köket INNAN de välte ner den (dessutom för att ingen skulle smita när jag gick ett antal vändor till soptunnan... gamla tidningar är tunga).

Nå, skam den som ger sig !
Högen på stolen växte igen i takt med att högarna på soffbordet och matbordet minskade. Konstigt nog var inte Brödraskapet ett dugg hjälpsamma... men det kan bero på att de undersökte om bladväxten vid ytterdörren drabbats av ullöss, eller andra små kuliga kryp...

Klicka på bilden för större version

Namn: 020.JPG
Visningar: 1
Storlek: 198,5 KB
ID: 2343821
"Det var inte jag... det var inte jag... det var inte jag!"
Varesig ni ser det eller ej, men det är TRE katter på bilden!


Några ullöss hittades inte, men väl en halvdöd - men flygkunnig! - stor fet fluga... Jättekul, tyckte katterna... inte kul, tyckte jag .

Klicka på bilden för större version

Namn: 001.JPG
Visningar: 1
Storlek: 218,2 KB
ID: 2343822
"Resultatet av stora sorteringen..."


En meter böcker som låg staplade på golvet släpades in till bokhyllan i sovrummet... eller rättare sagt till bordet där... bokhyllan är nämligen full! Jag vet att jag borde skaffa en hylla till... problemet är bara att då måste jag bygga ut först... och det ingår liksom inte i planen! Återstår bara en sak... sortera! Dock inte i dag... för NU tänker jag ta reda på var John Blund taget vägen!


Ha en bra dag...
---------------------------------------------------------------------------------


Klicka på bilden för större version

Namn: 008.jpg
Visningar: 1
Storlek: 151,7 KB
ID: 2343823
"Undrar just vad detta skulle vara bra för..."