Elminerade katthår och tvättat halva lediga tisdagen efter förra veckans bravader. Det var mycket behövligt... men tyvärr gjorde jag det inte bättre än att jag sträckte höger kotlettrad, eller nått. Begriper inte varför... jag menar, dammsugare kör man ju med för jämnan utan att fundera på det eller få ont av det, men den här gången gick något fel. Jäkligt fel !
Att stå och gå kändes ganska okey, bara lite stelt... men jag pallade inte att sitta (skriva eller läsa var uteslutet). Att ligga på soffan i akvariumet gjorde ont, men att ligga i sängen var sjujävligt... gjorde ont i hela högersidan.

Diskusarna var konstiga, såg molokna och ledsna ut på något sätt... men hade vanlig färg och aptiten var det inget fel på. Något var fel, men vad??? Av med glasögonen och näsan mot glaset... nej, ser inget konstigt. Några timmar senare är de fulla med prickar! Shit, vita prick! Av med glasögon och näsan mot rutan... nä, liknar inte vita prick heller och tetrorna är dessutom prickfria. Konstigt!

Dagen efter när jag tänder i akvariumet i diskusarna prickfria, men lite dämpade i humöret. Ränner där och glor stup i kvarten... inga prickar i sikte . Kör till biblioteket kvart i fem (gissa vad jag skulle där )... kommer hem lite över sju och DISKUSARNA ÄR FULLA MED PRICKAR. Vad sjutton är detta?

Kan väl säga att historien upprepar sig under torsdagen . Upptäcker att prickarna kan ramla av, men det verkar inte ge fiskarna klåda...

Klicka på bilden för större version

Namn: 014.JPG
Visningar: 1
Storlek: 131,6 KB
ID: 2343745 Klicka på bilden för större version

Namn: 011.JPG
Visningar: 1
Storlek: 128,7 KB
ID: 2343746
"Min kamera räcker inte för prickfotografering... dessutom är rutorna skitiga!"


Så här kunde ju Monny-Penny & co inte ha det, så i fredags trotsade jag ryggen och drog till metropolen väster ut för ev medicin och goda råd.
Rådet blev att medicera med EXIT och vad heter det nu... inte X2000 iallafall. Påbörjade EXIT kuren och idag - tre dagar sedan - är prickarna väck (och det är full fart på kärleks problemen igen, ack ja!). Vet dock inte vad det var för prickar de fått...

Förutom frysmat, Royal Canin och ett nitrit test, hade jag en sedan länge beställd sak till kattställningen med hem . Skulle det bli en flipp eller flopp?

Klicka på bilden för större version

Namn: Pysen.jpg
Visningar: 1
Storlek: 229,5 KB
ID: 2343747
"Mjuuuur... undra vad människan köpt idag?"

Klicka på bilden för större version

Namn: 006 Pysen 2.jpg
Visningar: 1
Storlek: 223,7 KB
ID: 2343748
"Vad det än är... så gillar jag det!"

Klicka på bilden för större version

Namn: 008.jpg
Visningar: 1
Storlek: 144,9 KB
ID: 2343749
"Broder! Vet du vad detta är?"

Klicka på bilden för större version

Namn: 010.JPG
Visningar: 1
Storlek: 223,8 KB
ID: 2343750
"Stick... den här saken är vår! Förstått?

Ett 40cm långt rör letades upp i förådet, men var i helsike har jag lagt in insex nycklarna? Letade lite på måfå på tänkbara ställen... utan att hitta dem. Över gatan, in till grannen "- Hallå? Har du några insexnycklar? Det hade hon... och visste dessutom var hon hade dem . Hem igen... nu återstod bara att se om jag skull orka få loss toppskruven i kattställningen (var ju mosters gubbe som drog dit den i våras). Jo minsann... och "nyköpet" och det gamla röret visade sig dessutom vara kompertibla med varandra .

Klicka på bilden för större version

Namn: 024.JPG
Visningar: 1
Storlek: 189,8 KB
ID: 2343751
"Jag såg den först... så den är MIN!"