Ursprungligen postat av Lilla Damen
Min blogg (och även andras) 240 ser likadan ut idag som igår . Första och femte bilden ligger rätt... de övriga 3 ligger i "Bifogade miniatyrer" och på deras rätta plats finns Bifogad fil 3146, Bifogad fil 3147 och Bifogad fil 3148. Filerna innehåller bilder på någons diskusar. Har för mig att det inte är tillåtet att använda andras bilder, så just nu bryter jag mot den regeln...
Hmmm... hittade en ny knapp! Undrar vad som händer om man klickar på den?? Finns väl bara ett sätt att få vet, så... KLICK! Okeeey... nu vet ni hur det blev !

Kvällen för...
Sommarlov i morgon ! Har provat byxorna och blusen jag köpte i tisdags... åh jo, de passade, även om blusen fick mig att tänka på ett lucialinne. Att jag inte provade kläderna i affären berodde på össregn och plötsligt åskanfall... vilket fick mig - dyngsur! - att tappa intresset totalt för att kränga av och på kläder.


Jakten på HMS Kent...
... "båten" från England, som skulle göra ett kort stopp utanför Hanö... ville jag gärna se, men av det blev ingetting . Var både i Nogersund, Hörvik och Krokås och spanade, men tyvärr... förmodligen var den redan halvägs till Stockholm (ska ju vara bröllop där, och det är dit den är på väg) innan jag kunde köra från jobbet. Nåja... vad är väl en bal på slottet ... Kameran hade jag med... visserligen duger den nog inte till den typen av foto, men hade jag båten hade jag försökt i allafall...

Klicka på bilden för större version

Namn: Nogersund.jpg
Visningar: 1
Storlek: 212,4 KB
ID: 2342285
"Strandkanten i Nogersund."


Från Nogersund går Vitaskär ut till en lite ö som heter Hanö... en gång i timmen, sommartid. Ska erkänna att det var evigheter sedan jag var där... men första gången glömmer jag aldrig. Jag var 8-9 år och skulle dit ut på en uppvisning med danslaget. Läskigt... de tryckte in ca 20 ungar i en mörk koj på Gustav Dahlen (som var räddningskryssare i Nogersund på den tiden .


Då skall vi se om jag lyckas få med en bild på Hanö...

Klicka på bilden för större version

Namn: Hanö.jpg
Visningar: 1
Storlek: 175,7 KB
ID: 2342286

"Yes! Bara till att hoppas att den inte förvandas till en diskus..."


... och från det ena djuret till det andra ! Har haft ett mygg som snurrat runt här inne medan jag suttit "fast" vid datorn. Den jäkel har stuckit mig flera gånger, men lyckats komma undan mina slag... ända fram till nu .

Klicka på bilden för större version

Namn: 006.JPG
Visningar: 1
Storlek: 160,5 KB
ID: 2342287
"Myggans hämnd... urk, mitt blod på tapeten"


Då gott folk, trycker jag på Posta nu...