... centimeter är det väl upp till taket i "normala" hus? Minns än när Patrik Sjöberg hoppade 2,42 i höjd, men det är historia... mitt lutande torn till kattställning är oxå historia .

Denna svajiga tvåbenta skapelse - som trots demontering och åtdragning av skruvar med jämna mellanrum - gungade så våldsamt att den slog i fönsterrutan under Brödraskapets obekymrade framfart .
Har varit med om att rören som bar upp en liknande möbel brustit, så jag var rädd att detta skulle ske igen och alltihop skulle trilla ut genom fönstret en vacker dag? Vacker dag ? Hade säkert funkat alldeles utmärkt med en dålig dag oxå !

Klicka på bilden för större version

Namn: 004.jpg
Visningar: 1
Storlek: 141,3 KB
ID: 2342225 Klicka på bilden för större version

Namn: 010.JPG
Visningar: 1
Storlek: 190,3 KB
ID: 2342226
"Favoritstället för Brödraskapet är sylindern... tyvärr finns inte sådna att köpa "

Ställningen är numer fyrbent och VÄLDIGT stadig... tack vare mosters make, som har tummen på rätt ställe . Enda missödet var att jag tänkte LITE fel, så det fattades en skruv i slutänden - dvs den högst upp .
Jo, jag har lösa skruvar både här och där... som letades upp i en hast, men ingen som passade och gick att dra med en insexnyckel. Fick bli en nödlösning i form av ett lååååång rör högst upp, som egentligen är tänkt till ett annat projekt ...

Klicka på bilden för större version

Namn: Fyra ben....jpg
Visningar: 1
Storlek: 422,1 KB
ID: 2342227
"Ivan klarar skivan!"

Reserv delar i form av nya rör/pelare finns att köpa... men sorgligt nog finns inga nya sylindrar att köpa . Brödraskapet älskar sylindern och vill alla ligga i den... men annat var det med de gamla honkatterna jag hade innan, de brydde sig inte. Till den ställningen fanns från början två sylindrar som bara var där... så när ställningen fick nytt tyg, blev de aldrig ditsatta igen. De hade jag stående i förrådet och samlade damm hur länge som helst... innan de åkte till soptippen. Synd att man inte sparar på allt "bra och ha" ...


Klicka på bilden för större version

Namn: Kiss me tiger.jpg
Visningar: 1
Storlek: 161,5 KB
ID: 2342228
"-Om det bor tigrar här? Inte som jag har sett iallafall..."


Taket skall höjas och golvet ska sänkas...
... för här ska den nya järnvägen fram! Påstod pappa när det var fest, och jag tror LilleMannen är beredd att hålla med!


Klicka på bilden för större version

Namn: Öron.jpg
Visningar: 1
Storlek: 151,5 KB
ID: 2342229
Ops, matte... GÖR NÅGOT! Mina öron får inte plats!"


Ha en Trevlig kväll... i vinter kylan !